Moda

Buvljak s party odjećom uskoro se održava u popularnom zagrebačkom kafiću

  • U potrazi za savršenim outfitom za prosinačke partyje?
  • Najs buvljak u zimskom izdanju donosi second-hand odjeću za proslave
  • Održava se u nedjelju, 11. prosinca, u Lemon Marketu 

Poznati second-hand brand, Najs buvljak, u nedjelju 11.12.2022. lansira još jedan prilično originalni buvljak. Riječ je o buvljaku pod nazivom Brzi buvljak na kojem vas čeka kolekcija second-hand odjeće za partyje, za last minute kupovinu outfita za Novu. “Brzi” jer ne traje cijeli dan, već od 10:00 do 14:00 sati u Lemon Marketu.

Inspiracija za originalni novogodišnji outfit

U nedjelju 11.12.2022. u Lemon Marketu pronaći ćete 15-ak izlagača pomno selektirane muške i ženske second-hand odjeće s temom šljokice, koža, clubbing, shiny, funky, svečano.

 | Autor: @najs.buvljak @najs.buvljak “Ovom kolekcijom želimo dati inspiraciju za novogodišnji look i izazvati kreativnost. Fokus je na pomaknutim komadima oko kojih se može graditi “party” outfit. Sama kolekcija je dovoljno široka da se u njoj pronađe originalni komad, neovisno o tome slavite li Novu na privatnom partyju doma, u klubu ili na svečanoj večeri” navodi organizatorica, Martina Marić.
 | Autor: @najs.buvljak @najs.buvljak

U kolekciji se nalaze vintage komadi, street wear, high street i accessible premium fashion brandovi. Artikli su obično od 70 do 90 % povoljniji od originalne cijene artikla, dobro očuvani, a neki nikad nisu nošeni. Cijene artikala na buvljaku postavlja svaki izlagač za sebe.

Gostovanje body positivity brenda

Da stvar bude bolja, na Brzom buvljaku pronaći ćete i ekskluzivnu street wear kolekciju brenda Brze guze. Ako vam je naziv brenda simpatičan, čekajte da vidite njihov Instagram profil. Jedna body positivity priča kakvu sigurno još niste vidjeli.

 | Autor: @najs.buvljak @najs.buvljak

“S @brzeguze smo htjeli i prije surađivati, a sada su se savršeno uklopili u koncept brzog buvljaka. Na Brzom buvljaku će prezentirati svoju novu kolekciju majica dugih rukava, koje su odličan komad za zimsku klupsku sezonu”, navodi Martina Marić.

Photo: @najs.buvljak

Komentari 0