Moda

Budite aktivni i trendi uz Guess activewear komade

Sportski outfiti odavno su izgubili epitet bezličnosti. Mnogi od nas traže funkcionalnost i osjećaj udobnosti uz efektan izgled. Guess je uspješno spojio praktične i trendi elemente svojom novom activewear linijom koja naprosto obara s nogu. Ako upravo to želite postići svojom sportskom kombinacijom, u nastavku donosimo svoje favorite koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za trendi gym outfite ili pak ležernu šetnju gradom.

 | Autor:

Guess zna što je sportski chic

Guess activewear kolekcija osigurava maksimalnu kvalitetu i vrhunsku udobnost, a odjevni komadi su dovoljno chic da biste ih nosili i izvan sportskih terena. Inspiracija proizlazi iz vodećih trendova, ali i klasičnih komada koje Guess kombinira u skladu s jedinstvenom estetikom brenda. Inovativan dizajn i udobne tkanine, različite boje, efektni uzorci i prepoznatljiv logotip čini ove sportske odjevne predmete prepoznatljivima. Osim za pilates ili teretanu, sportske tajice i topove možete kombinirati s drugim komadima za shopping ili šetnju gradom, a moramo priznati da su takvi outfiti uvijek pun pogodak.

 | Autor:

Funkcionalni i moderni muški komadi

Ležerni modeli od udobnih materijala krase jednostavan muški ormar. Muška activewear kolekcija privukla je veliku pozornost, i to s razlogom. Sadrži ključne sportske komade i modne dodatke koji su i praktični, ugodni za nošenje i svestrani – možete ih nositi za sport, kao i za druženje vikendom. Favoriti kolekcije upravo su trenirke koje pružaju maksimalnu udobnost i slobodu pokreta, što je idealno za kućne varijante, kao i za one sportske. 

 | Autor:

Inspiraciju za najbolje sportske kombinacije pronađite u Guess, Guess Accessories, Fashion&Friends store-u ili online na https://www.fashionandfriends.com/hr/

 

Photo: None

Komentari 0