Moda 20. listopada 2014.

Brad Pitt, zašto ti je to trebalo?

Gulliver Image/Getty Images.

Brad Pitt promovira svoj novi film ''Fury'', a u nedjelju 19. listopada gostovao je u sklopu premijere na London Film Festivalu. U jutarnjim satima odradio je press konferenciju, dok je navečer prošetao crvenim tepihom, a ono što je svakako privlačilo pozornost bili su Bradovi - brkovi.

Naime, popularan glumac očigledno je ostao malo dulje u samoj ''ulozi'' te je pod dio svog stylinga uvrstio i retro brkove koji izazivaju dvojake reakcije.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Prvi styling za novinarsku konferenciju bio je u ležernijem izdanju kombiniravši traperice uz puno kariranih detalja. Karirana košulja, kravata i sako nespojivi su, a uz već spomenute brkove je šarmantni glumac izgledao kao da je ostao zatočen u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

Ipak, večernje izdanje je bilo kombinirano uz neobilazno klasično crno odijelo i bijelu košulju te crnu leptir mašnu. Ponovno su najviše došli do izražaja brkovi, a retro touch dale su i naočale većih okvira. Iako je poznato kako Bradu moda nije najbitnija stvar na svijetu, konačan dojam uz ovu klasičnu eleganciju je bio pomalo smiješan, pa se nadamo kako je Bradu ovo samo kratkotrajna faza i da ovaj trend neće zavladati Holywoodom.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0