Moda 07. ožujka 2016.

Brad Pitt, DiCaprio, Britney: Prošlost u urnebesnim reklamama

youtube/kolaž.

Svi su negdje morali započeti, a prije nego su postali slavni, ovi celebrityji glumili su u reklamama

Jedna stvar koju mnogi celebrityji imaju zajedničku su uloge u raznoraznim reklamama u prošlosti. Prije nego su bili slavni, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Mila Kunis, Britney i drugi pojavljivali su se u reklamama za čipseve, automobile, lance brze prehrane, a osim što su izgledali poprilično smiješno i preslatko, neki su već tada pokazali izvrsne glumačke sposobnosti.

Sarah Michelle Gellar - Burger King (1983)

Iako je Sarah bila preslatka u reklami za Burger King, to joj je uzrokovalo neočekivane probleme. Radilo se o reklami koja uspoređuje dva lanca brze hrane - Burger King i McDonalds. McDonalds je na to reagirao tužbom i zabranom posluživanja malene Geller, što je sigurno teško sjelo, tada, petogodišnjoj glumici.

Ben Affleck - Burger King (1989)

U reklami iz 1989. Ben Afflick glumi tipičnog američkog dečka. Nakon što primi poziv od nepoznate djevojke koja misli da je dobila Burger King, on pokušava osvojiti njeno srce, no to mu ipak ne uspijeva.

Lindsay Lohan - Jell-O (1996)

Do je još bila slatka djevojčica, Lindsay je bila čanica rap grupe Cos and the Gang, koji su nastupali i pisali pjesme ekskluzivno za brend Jello-O. 

Mila Kunis - Lisa Frank (1996)

Sa 13 godina Mila je se pojavila u super šarenoj reklami s igračkama i plišanim medvjedićima, a samo godinu dana nakon dobila je ulogu u seriji "Lude 70-e", no na audiciji je lagala o svojim godinama.

Leonardi DiCaprio - Bubble Yum (1989)

Preslatki Oskarovac sigurno nije ni sanjao što ga sve čeka kada je puhao balone od žvakaćih guma u ovoj reklami s kraja osamdesetih...

Brad Pitt - Pringles (1980-e)

Izgleda da je Brad Pitt oduvijek bio zgodan, no jeli i u vrijeme snimanja ove reklame bio 'cooler' kakav je danas, procijenite sami.

Britney Spears - Maull's (1993)

Preslatka Britney početkom devedesetih sa svojom lažnom obitelji uživala je u roštilju i reklamirala umak.

Komentari 0