Moda
Božić u Vesna SPOSI: Predstavljena nova kolekcija Božić u Vesna SPOSI: Predstavljena nova kolekcija Božić u Vesna SPOSI: Predstavljena nova kolekcija Božić u Vesna SPOSI: Predstavljena nova kolekcija Božić u Vesna SPOSI: Predstavljena nova kolekcija Božić u Vesna SPOSI: Predstavljena nova kolekcija Božić u Vesna SPOSI: Predstavljena nova kolekcija 1/10 Božić u Vesna SPOSI: Predstavljena nova kolekcija Božić u Vesna SPOSI: Predstavljena nova kolekcija Božić u Vesna SPOSI: Predstavljena nova kolekcija

Božić u Vesna SPOSI: Predstavljena nova kolekcija

Kolekcija “Božićna haljina by Vesna SPOSA” donosi odlične modele za božićne tulume i zimska vjenčanja

I za ovu zimu naša dizajnerica Vesna Pretković pripremila je limitiranu kolekciju elegantnih večernjih i vjenčanih haljina stvorenih za nadolazeće gala zabave ili bajkovita vjenčanja. Modernom ženskom kolekcijom za jesen/zimu 2016 dominiraju hit boje sezone i kvalitetni materijali, povezani s čipkom i tilom, a sve je u znaku nadolazećih blagdana. Naglasak je na krojevima koji laskaju ženskoj silueti, a detalji na haljinama slave eleganciju.

 | Autor: ONE DAY STUDIO i Robin Pretković ONE DAY STUDIO i Robin Pretković

Kolekcijom “Božićna haljina by Vesna SPOSA” prevladavaju crna, crvena, zlatna i puderaste boje, a krase ih šljokice i čipka kao ovogodišnji ultimativni hit. Raskošne vjenčanice s upečatljivim donjim dijelom i prozirnim velom donose pravu zimsku čaroliju, a svi stylinzi upotpunjene su KARLA cipelama. 

 | Autor: ONE DAY STUDIO i Robin Pretković ONE DAY STUDIO i Robin Pretković

Reviju su nosile poznate manekenke Ivana Mišura, Natalija Prica, Nikolina Miletić, Rahela Barić i Lorena Kovač, a u kolekciji su došle uživati brojne poznate dame.

 | Autor: ONE DAY STUDIO i Robin Pretković ONE DAY STUDIO i Robin Pretković

Photo: ONE DAY STUDIO i Robin Pretković

Komentari 0