Moda

Borna Kotromanić u stajlingu koji doista zaslužuje sve pohvale

  • Na nedavnom društvenom događanju u tamnoplavoj haljini blistala je Borna Kotromanić
  • Uz haljinu je kombinirala sandale s platformom, povratnički modni trend ove godine
  • Haljinu zanimljiva kroja branda ELFS pratile su ružičaste rukavice i crvene sandale

Borna Kotromanić u posljednje se vrijeme sve češće pojavljuje na javnim događanjima. Nedavno je pratila humanitarnu reviju zaklade "Hrvatska za djecu", a pojavila se i na reviji modnog dvojca ELFS. I na svakom od tih događanja 47-godišnja Borna nedvojbeno je blistala i pokazala modnu invenciju koja na domaćoj sceni ponekad nedostaje. Ovih dana pojavila se na jednom događanju i složila stajling koji joj je savršeno pristajao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MERSAD BERBER #retrospektiva

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic) on

Tamnoplava haljina s jednim dugim rukavom djelo je domaćeg dizajnerskog dvojca ELFS koji je nedavno predstavio svoju novu kolekciju. Borna je uz haljinu kombinirala crvene sandale s platformom, model koji je veliki povratnički trend ove godine. Nadalje, u oči nam je upala i diskretna, crna torbica koja se savršeno slagala s crnim pokrivalom za lice koje je dalo elegantni štih cijelog kombinaciji.  Ipak, pravo iznenađenje ovog stajlinga bile su ružičaste rukavice koje su sezale do lakta. Sve u svemu, ako nas pitaš, ova kombinacija baš je laskala njenoj figuri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monjumentalna #retrospektiva MERSAD BERBER @galerija_klovicevi_dvori

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic) on

Možda svoj odličan izgled duguje upravo petodnevnom detoksu koji je odradila početkom ožujka. Borna je pet dana postila i pritom je jela samo limun, kajanski papar, javorov i palmin sirup, a, kako bi očistila i duh, pauzirala je od Instagrama. I evidentno je da joj je baš jako godilo! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic) on

 

 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0