Moda

Bomber jakna: Suverena vladarica modne sezone

Od jednobojnih do najšarenijih modela, bomberice vas neće iznevjeriti u kombiniranju

 Bomberica nikad dovoljno. Cvjetni print, i to u maksi izdanju, ovog je proljeća nezaobilazan. Stoga ne čudi što je i ovaj omiljeni model trendseterica diljem svijeta osvanuo u ljupkom ruhu. Klasičarke neće imati problema s kombiniranjem razigranih bomberica jer savršeno pristaju uz basic, minimalističke, jednobojne outfite. “Mix & match” jedan je od vodećih proljetno-ljetnih trendova. Stoga hrabro spajajte nespojivo.

Da to u konačnici dobro izgleda, neka jedan komad bude dominantan i bojama i printom, a drugi smirenijeg tonaliteta. Osim klasičnih modela u vrhu traženih su predimenzionirani modeli, a na cijeni su i one jakne sa sportskim predznakom. Trendseterica koju je uhvatio naš fotograf Goran Čižmešija zaslužila je stilsku peticu.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Savršeno je iskombinirala crnu sportsku bombericu s cvjetnom haljinom, a svemu tome dala je odvažni odmak uz pomoć traperica. No da ne bi sve bilo u cvjetićima, u pomoć ovom raskošnom uzorku uskočile su i šljokice, aplikacije životinja, orijentalni motivi... prava urbana džungla. Kad se samo sjetimo da su bombericu, odnosno spitku, nekad nosili skinsi u šezdesetima... 

 | Autor: arhiva arhiva Dolce & Gabbana, net-a-porter.com, 1608 eura

 | Autor: arhiva arhiva H&M, hm.com, 281 kuna

 | Autor: arhiva arhiva Needle&Thread, net-a-porter.com, 330 eura

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 500 kuna

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0