Moda

Bojana Gregorić izgleda poput grčke boginje

U četvrtak 2. srpnja ispred Umjetničkog paviljona na Zrinjevcu predstavljena je nova eNVy room kolekcija koju su dizajneri napravili ekskluzivno za BIPU. Ovaj je događaj ujedno bio i najava BIPA Fashion.hr Cruise Collectiona.

Istom su prisustvovale mnoge poznate zvijezde. Među njima svojom su se pojavom posebno istaknule Bojana Gregorić i Andrea Andrassy.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Bojana se odlučila za plavu kratku haljinu, istaknutu remenom. Look je zaokružila bež platformama koje su dodatno izdužile njene vitke noge. Tu se našla i ledeno siva torba s IN detaljom – resicama. Make up je bio decentan, a kosa stilizirana u kovrče.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Andrea se pak odlučila na eNVy room T-shirt i dugu lepršavu suknju zelene boje. Ona je svoj look zaokružila slip on tenisicama s tropskim uzorkom i zelenom torbom u nježnom pastelnom tonu. Točka na i bile su sunčane naočale i etno narukvica.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Bojana i Andrea ovim su modnim izborima dokazale da i sasvim obični komadi mogu izgledati jako ženstveno, dok je Bojana, koliko god jednostavno izgledala, djelovala poput grčke božice.

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: Grgur Žućko/PIXSELL

Komentari 0