Moda

Boja koja nam svima ODMAH treba u ormaru

Srećom za nas, ova je boja već preplavila naše omiljene high-street trgovine, a mi smo odabrali sve najbolje komade koji zaslužuju ući i u tvoj ormar

Znamo da boje mogu biti zastrašujuće, pogotovo ako se tvoj ormar većinom sastoji od crne, bijele i trapera - ali vjeruj nam kad ti kažemo da je crvena upravo savršena boja koja će instantno podići outfit i oživjeti tvoju kombinaciju! 

 | Autor: miss7 miss7 Bershka (450 kuna), H&M (450 kuna), Bershka (450 kuna)

Sve IT cure ove sezone obožavaju color-blocking, odnosno kombiniranje naizgled nespojivih boja. Neke trendseterice čak nose i all-red outfite pa ako osjetiš nalet hrabrosti slobodno iskombiniraj crvenu košulju sa primjerice crvenim hlačama. Mogla bi se iznenaditi koliko će ti se ovaj outfit svidjeti!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (350 kuna), H&M suknja (675 kuna), H&M haljina (450 kuna), Bershka (250 kuna)

S druge strane, za sve nas koje nismo još toliko hrabre, idealan trend ove sezone su crvene čizme koje apsolutno dominiraju StreetStyle scenom, baš kao i crvene torbice koje su glavni hit svih većih high-street brendova.  

 | Autor: miss7 miss7 Mango kožne čizmice (350 kuna), Zara čizme od baršuna (300 kuna), Mango satenske čizme (450 kuna)

Jer nema boljeg i lakšeg načina kako podići kombinaciju nego crvenim modnim dodacima. Pogotovo kad krene blagdanska sezona u kojoj je upravo ova nijansa pravi glasnik zime, prosinca i Božića. 

 | Autor: miss7 miss7 Koju ćeš? H&M (150 kuna) ili Zara (300 kuna)?

A upravo su crvene hlače i pulover najsigurnija varijanta kojom ćeš ovu statement boju uklopiti u svoj ormar! Bez obzira koji komad odabereš, nećeš pogriješiti jer je crvena već odavno favorit brojnih modnih blogerica i trendseterica na modnoj sceni. 

 | Autor: miss7 miss7 H&M hlače (300 kuna), H&M košulja (190 kuna), Stradivarius (200 kuna)

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0