Moda

Bliži se vrijeme darivanja, a mi smo izdvojili 10 odličnih ideja koje će izmamiti osmijehe na lice

  • Zakoračili smo u prosinac i sada službeno možemo reći da blagdanska groznica može početi
  • Naravno, to znači i da vrijeme darivanja kuca na vrata
  • Potaknuti time, kako bismo izbjegli trčanje po trgovinama u zadnji čas, sastavili smo listu od 10 sjajnih poklon ideja 

Poimanje blagdanskog darivanja svatko vidi na svoj način, neki poklanjaju pažljive sitnice, dok drugi vole počastiti s nešto konkretnijim odabirima - mi glasamo za obje varijante. A s obzirom na to da su već sad poprilične gužve u trgovinama, zašto ne iskoristi blagodati interneta i upustiti se u online shopping iz kućnog naslonjača. Srećom, znamo gdje možeš pronaći sve na jednom mjestu - u aktualnoj Zalando ponudi.

Naočale

Složit ćeš se s nama da su naočale uvijek dobra ideja, a Pradin Symbole model je vječni klasik s trendi prizvukom. Naime, istovremeno jednostavan, ali i poseban dizajn, ovaj model čini prilagodljivim bilo kojem stilu odijevanja, a minimalistička crna (ne)boja, omogućit će osobi koja dobije ovaj sjajan poklon da ih kombinira doslovno na sve. 

 | Autor: Zalando, Prada sunčane naočale (309,11 eura)

Duge rukavice

Ima nešto posebno glamurozno u dugim rukavicama, a budući da smo zakoračili u mjesec koji obiluje raznim partyjima na čelu s dočekom Nove godine, poznaješ li chic fashionisticu koja voli odskakati od drugih kada je riječ o modi – duge ružičaste rukavice od žerseja s potpisom brenda Agnelle pokazat će se kao pun pogodak.

 | Autor: Zalando, Agnelle duge rukavice (189,66 eura)

Sat

Baš kao što je to slučaj s naočalama, sat je također odabir s kojim je doista teško pogriješiti. Profinjen model brenda Carlheim dolazi u zagasito zlatnoj nijansi, dok je središnji dio sata upotpunjen glamuroznom smaragdno zelenom nijansom. Vjerujemo da nije potrebno dodatno naglašavati kako će ovaj sat svakoj kombinaciji pružiti dojam popularne „old money“ estetike.

 | Autor: Zalando, Carlheim sat (109 eura)

Haljina

Možda ti se haljina u formi božićnog poklona na prvu čini kao ne previše kreativan odabir, ali uvjeravamo te da nijedna žena nikad nije pomislila da joj ne treba (još jedna) crna haljina. Pletena ljepotica brenda Gina Tricot odiše elegancijom i stvorena je za mnoge prilike, od casual, poslovnih do formalnijih. I, sastav je fantastičan: 45 posto viskoze, 45 posto pamuka i 10 posto poliamida znači da je ovo trajan, kvalitetan komad tako da je ova haljina pod borom pun pogodak!

 | Autor: Zalando, Gina Tricot haljina (49,99 eura)

Torbica

U duhu upečatljivih modnih komada, sada je red došao na detalj bez kojeg niti jedna kombinacija nije potpuna. Radi se o torbici, a naš favorit je bucket model brenda Mascara. Torbica je obložena štras detaljima, a krasi je i efektna ručka čvrstog oblika. Ovaj model sjajno se kombinira uz minimalističke outfite jer jako dobro razbija monotoniju, pa imaš li u svom okruženju žensku osobu koja voli upečatljive detalje ili je voljna eksperimentirati, upravo smo ti pomogli s odabirom poklona.

 | Autor: Zalando, Macara torba (74,19 eura)

Skijaške naočale

Radi se o ciljanom i praktičnom poklonu za nekoga tko voli snježne sportove. Ipak, svemu smo dodali i prizvuk chic estetike te izdvojili Gucci model s upečatljivom crveno-crnom kombinacijom boja. Osim što su vrlo fora, ove skijaške naočale su i kvalitetne, stoga je svakako riječ o super ulovu koji će razveseliti sve ljubiteljice skijanja.

 | Autor: Zalando, Gucci Mask Unisex skijaške naočale (756,39 eura)

Ruksak

Kako ne bismo zanemarili muškarce, izdvojili smo kvalitetan model ruksaka u smeđoj boji koji je sjajan odabir za nošenje na posao. Praktičnog dizajna s mjestom za laptop, ali i druge sitnice, ovaj Pier One model osvojio nas je sinergijom sportskog i elegantnog dizajna, a složit ćeš se s nama da je to win-win kombinacija.

 | Autor: Zalando, Pier One ruksak (27,74 eura)

Naušnice

Ove sezone motivi ruže su hit modni detalj, pa smo odlučili pronaći takve naušnice koje su ujedno i vrlo elegantne. Stradivarius model ponudio nam je sve što smo tražili, a vjerujemo da će i dragoj osobi koju odlučiš razveseliti s ovom divnom varijantom naušnica.

 | Autor: Zalando, Stradivarius naušnice (9,99 eura)

Bucket hat

Bucket hat nikad ne izlazi iz mode, a adidasov model načinjen od teddy materijala - i mi smo poželjeli u svojoj kolekciji. Idealan za dnevne izlaske te nosiv bez obzira na aktualne trendove, ovo je poklon koji će razveseliti i žene i muškarce koji preferiraju opuštenu uličnu modu.

 | Autor: Zalando, adidas kapa (35,17 eura)

Set za djecu

Neodoljiv Nike set koji uključuje kapicu i rukavice, najbolja je definicija šećera na kraju. Topao, ugodan i stylish, ovaj set osvojit će roditelje jednako kao i mališane, pa ako razmišljaš što pokloniti djeci, uz uobičajene igračke, evo još jednog dobrog prijedloga.

 | Autor: Zalando, Nike dječji set (23,65 eura)

Još genijalnih ideja i poklona potraži na službenoj Zalando web stranici.

Photo: Unsplash; Zalando

Komentari 0