Moda

Blagdanski vodič za poklone s kojima ćete razveseliti drage osobe u svom životu

  • Blagdanski period godine asocira nas na zajedništvo i uživanje s najmilijima, ali i na one male znakove pažnje pomoću kojih ćemo tim istim ljudima razvući osmijeh na lice
  • Što pokloniti, a da nije „već viđeno“ jedno je od glavnih pitanja, ali moramo reći da nije poanta u inovativnosti, već u gesti koja može biti i praktična, dapače
  • Kako bismo svima pomogli i olakšali proces kupnje, napravili smo blagdanski vodič s odličnim poklonima koji će vas sigurno inspirirati. Sve ih potražite u C&A trgovinama ili webshopu

Blagdansko darivanje nosi u sebi posebnu dozu pozitivne energije. Naime, znak pažnje kao izraz ljubavi prema obitelji, partneru ili prijateljima, prilika je da im uljepšaš dan, a vođeni tim duhom, predlažemo da ovog Božića svoje ljude razveseliš s praktičnim poklonima. Konkretno radi se o odjevnim predmetima i modnim detaljima, a s obzirom na to da prosinac sa sobom nosi i velike gužve u trgovinama, mi smo umjesto tebe zavirili u C&A ponudu i na jednom mjestu okupili favorite.

Krznena torba

Ova chic modna poslastica oduševit će sve žene koje vole aktualne trendi komade. Naime, upravo je ovaj tip torbe jedan od najpopularnijih, a C&A varijantu i sami smo poželjeli u kolekciji. S torbom kao božićnom poklonom teško možeš pogriješiti jer se radi o detalju koji svaka žena voli iznova dobiti.
 | Autor:

Kućni ogrtač

Kućni ogrtač je funkcionalan, ali i jako fora odabir, pogotovo kad se radi o šarmantnom modelu crvene boje s ružičastim točkama. Složit ćemo se da je malo što bolje od ugodnog boravka kod kuće, ispijanja najdražeg napitaka i uživanja uz film – i to sve u mekom kućnom ogrtaču.
 | Autor:

Set festive bokserica

Kažu da je muškarcima teško kupiti poklon, no mi se ne bismo složili s tim. Ono s čime se definitivno slažemo jest da su muškarci po tom pitanju manje komplicirani od žena, pa želiš li svog muškarca razveseliti sa simpatičnim znakom pažnje, neka set od tri komada blagdanskih C&A bokserica bude tvoj izbor.

 | Autor:

Klasičan pulover

Još jedan sjajan odabir za muškarce je kupnja klasičnog pulovera, odnosno tanjeg džempera. C&A ljubičasti model oduševio nas je na prvu, pa smo sigurni da će i tebi zapeti za oko. Naravno, osim ljubičaste, možeš se odlučiti za bilo koju drugu boju te biti sigurna da je ovo poklon koji će se dopasti baš svima.

 | Autor:

Blagdanske kućne papuče

Izdvojili smo jako sladak model za koji zapravo ne možemo reći da su kućne papuče, prije kućne čarapa-čizmice. Možda zvuči čudno, ali u praksi se radi o odličnom odabiru za sve zimogrozne prijateljice kojima je uvijek hladno. Uz ove papuče to više neće biti slučaj, a u korist im ide i to što su prigodnog božićnog dezena.

 | Autor:

Šal

Kvalitetan šal od kašmira naš je sljedeći prijedlog, a odabrali smo model u upečatljivoj zelenoj boji koji će u tren oka razvedriti zimsko sivilo. S ovim poklonom pomiri ćeš funkcionalnost, klasičan dizajn i praktičnost, a uvjereni smo da je ovaj šal komad koji će se bez problema prilagoditi svakom stilu odijevanja. 

 | Autor:

Set papučica za bebe

Naravno, nismo zaboravili na najmlađe slatkiše, pa imaš li u svojoj okolini bebu i ne znaš što joj poklonit, i roditelji i beba bit će oduševljeni s medenim setom ugodnih pletenih papučica koje dolaze u sivoj i bež nijansi. 

 | Autor:

Muška kapa

Vratimo se još malo na muškarce. S naglaskom na funkcionalnost, ali i odabir nešto upečatljivijih modnih detalja, klasična crvena beanie kapa istaknula se je kao dobar spoj jednostavnog i statement komada. Ubaciti malo boje zimske u modne priče nikad nije naodmet, a pogotovo ako je riječ o crvenoj - neprikosnovenoj blagdanskoj vladarici.
 | Autor:

Elegantna haljina

Muči li tvoja prijateljica muku s pronalaskom idealne haljine za doček Nove godine, ti joj ponudi rješenje. C&A ima glamurozan model u smaragdno zelenoj nijansi koji je dodatno obogaćen sa šljokicama, a senzualan kroj s V izrezom i prorezom koji otkriva nogu, divno će naglasiti žensku figuru.

 | Autor:

Set za opuštanje

Pažnju nam je ukrao i zanimljiv set koji sadrži fluffy čarape, scrunchie gumicu za kosu i masku za spavanje. Kombinacija ovih dodataka jedino što aludira je odmor, pa kupuješ li poklon prijateljici, sestri ili mami, a znaš da im je prijeko potrebno malo relaksacije, s ovim setom ćeš pogoditi u sridu.
 | Autor:

Još odličnih opcija za darivanje potraži na službenoj web stranici brenda!

Photo: Unsplash, C&A

Komentari 0