Moda
1/12

Blagdanski styling za svaku priliku

Kraj prosinca je za mene najsvečanije i najljepše doba u godini. Tako je spokojno i mirno, gole grane perivoja ukrašene su najraskošnijim ukrasima i lampicama. Grad miriše na kuhano vino, punč i medenjake. S ulica dopire dječja pjesma a kasno u noć prskalice se miješaju sa šampanjcem, crveni ruž ostavlja višeslojni trag na rubu čaše. Sve me to inspirira pri odijevanju.

 | Autor: Filip Tot Filip Tot

Kada sam krenula iz velegrada na zimske praznike u Slavoniju sa sobom sam ponijela samo najdraže i najraskošnije haljine i nakit. Ovoliko čipke, šljokica i tila moja putna torba dugo nije vidjela. Našle su se tu lakirane salonke, te najdraže blagdanske cipele sa zlatnom zvijezdom. Tartan uzorak i nekoliko rajfova s ušima koji su mi zaštitni znak ove zime.

 | Autor: Filip Tot Filip Tot

Kako je kraj godine poprilično topao i nismo imali bijeli Božić, za svoju najdražu noć u godini sam umjesto debelog kaputa izabrala kožnu jaknu. Kombinirala sam ju na haljinu od tila i najdraže gležnjače i jako se dobro zabavila. Najluđa noć u godini, kako je mnogi zovu, za mene predstavlja druženje s najbližim prijateljima u intimnoj atmosferi tako da ću za doček Nove godine odjenuti haljinu od tamne čipke sa salonkama u špic. Pripremila sam i nekoliko dnevnih i noćnih kombinacija koje ću nositi u narednih nekoliko dana.

 | Autor: Filip Tot Filip Tot

1. Dnevna kombinacija sastoji se od tartan haljine, kombinirala sam ju „ziheraški“ s crnom, ali sam se poigrala strukturama tog crnila. Kako bi ipak haljina bila glavna u cijeloj priči, birala sam lakirane salonke i višeslojnu torbu te prekrasnu Flower Power ogrlicu.

 | Autor: Filip Tot Filip Tot

2. Kombinacija za izlazak sastoji se od meni jako drage haljine koju mi je sašio prijatelj Zoran Aragović , za nju sam izabrala pomalo neuobičajene Jeffrey Campbell cipele sa zvijezdom. Kožna jakna će ovog puta biti umjesto sakoa ispod crnog kaputa. Na glavi će biti rajf sa šljokičastim ušima.

 | Autor: Filip Tot Filip Tot

3. Dnevna kombinacija je jedna od mojih tipičnih kako ih od milja zovem „damskih“. Sastoji se od haljine s crnom čipkom koja ima zanimljivu podstavu boje pudera, kombinirat ću ju na malu koktel torbicu s biserima oko vrata.

 | Autor: Filip Tot Filip Tot

4. Kombinacija za izlazak sastoji se od haljine načinjene od tipla i traka, koju ću kombinirati na crnu kožnu jaknu, statement ogrlicu i velvet torbu.

 | Autor: Filip Tot Filip Tot

Želim vam ugodne i sretne praznike i još sretniju novu 2014. godinu

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Filip Tot

Komentari 0