Moda
1/14

Blagdanski editorijal Ivice Klarića

U čarobnom ambijentu dvorca Trakošćan snimljen je prigodni blagdanski modni editorijal IK STUDIO-a s odabranim komadima iz kolekcije Ivice Klarića, namijenjenim različitim prigodama, od formalnog izlaska do dekadentne novogodišnje zabave. Ulogu modela imao je Mihael Slivečko, a snimanje je napravljeno pod vodstvom fotografa Gorana Čižmešije.

U prosincu uvijek vlada neko posebno blagdansko raspoloženje, to je mjesec pun zabave, izlazaka, različitih blagdanskih domjenaka i proslava. Iz tog razloga  česta tema razgovora je moda, konkretnije što obući za koju prigodu, a pogotovo za doček Nove godine. Muškarci su u ovakvim temama uvijek nekako zanemareni pa je naš poznati dizajner Ivica Klarić ovih blagdana odlučio to promijeniti. S tom idejom i u suradnji s fotografom Goranom Čižmešijom nastale su divne zimske fotografije u dvorcu Trakošćan na kojima su prikazana četiri idealna muška outfita za prosinac.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Radi se o modelima iz Klarićeve tri linije - poslovne IK linije za ozbiljnog muškarca, casual linije te IK STUDIO young. U prvom planu su modeli koji se temelje na nepresušnoj engleskoj klasici, Ivičinom najdražem stilskom razdoblju. Fini plavi svečani smoking i leptir mašna za elegantnu proslavu, casual izdanje uz prsluk, ležerne hlače i cilindar kao idealan modni dodatak ludom provodu, IK hoodie i duži sako za obilazak grada i doček na otvorenom te topli vuneni sako uz traperice za neformalno druženje s prijateljima na kućnom dočeku, četiri su prijedloga Ivice Klarića za ove blagdane.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Inače, ovo je prvi editorijal mladog Mihaela Slivečkog, modela agencije Instant Models by Goran Čižmešija & Jelena Balić. Mihael je ujedno i magistar edukacije hrvatskog jezika i književnosti, te magistar edukacijske rehabilitacije. Prvo iskustvo pred kamerom bilo mu je pojavljivanje na Street Style Seconds kad je zamijećen na ulici kao stylish dečko.   

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Velika zahvala ide ljubaznoj upravi i djelatnicima dvorca Trakošćan za ustupanje lokacije pri snimanju ovog editorijala, koji su ujedno potvrdili i da je ovo bilo prvo snimanje muške mode na lokalitetu dvorca Trakošćan.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Više od 10 godina Ivica Klarić oduševljava javnost svojim iznimnim kolekcijama i kampanjama iz sezone u sezonu. Kreirajući i muške i ženske modele postajao je sve jača i zapaženija karika u hrvatskom modnom lancu. Zadnjih 6 sezona okrenuo se kreiranju i izradi isključivo muških kolekcija te ga vrlo često nazivaju kraljem hrvatske muške mode. Poznat je po svojoj visokoj estetici, besprijekornom kroju te fenomenalnoj izradi po mjeri. 

U galeriji detaljnije pogledaj novu kampanju Ivice Klarića...

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0