Moda
Blagdani donose brojne zaruke i 30% popusta na sve u ZAKS-u Blagdani donose brojne zaruke i 30% popusta na sve u ZAKS-u Blagdani donose brojne zaruke i 30% popusta na sve u ZAKS-u Blagdani donose brojne zaruke i 30% popusta na sve u ZAKS-u Blagdani donose brojne zaruke i 30% popusta na sve u ZAKS-u

Blagdani donose brojne zaruke i 30% popusta na sve u ZAKS-u

Nešto je nevjerojatno romantično u posljednjem i prvom mjesecu u godini, potvrđuju to parovi diljem svijeta jer broj zaruka tada značajno raste!

skladu s trendom zaruka za Božić i Novu godinu kao i za vrijeme zimskih godišnjih odmora, zlatarne ZAKS od 12. do 26. prosinca svima daruju popust od 30% na cjelokupan asortiman koji vrijedi bez obzira na način plaćanja. Popust se odnosi na zlato, srebro, čelik, satove renomiranih proizvođača te briljante. Uz sve to, dio asortimana zlatnog nakita s dijamantima ima cijene niže za čak 40% za sve one koji se žele počastiti nakitom kojeg će nositi zauvijek.

 | Autor: zaks zaks Prsten od bijelog zlata s dijamantom, od 3800 kn, s popustom od 2660 kn

Za svakog je zaljubljenog muškarca važno da na vrijeme dozna koju veličinu zaručničkog prstena treba njihova buduća bolja polovica. Tako iz ZAKS-a savjetuju da se to može postići malim bezbolnim trkom – kratkotrajnim otuđivanjem bilo kakvog prstena odabranice. "Donesite nam prsten u ZAKS, a mi ćemo ga u nekoliko minuta izmjeriti i saznati koji Vam broj zaručničkog prstena treba. Također, na odabrani zaručnički prsten ćemo vam besplatno ugravirati poruku po želji“, poručuju iz ZAKS-a.

Zlatarne Zaks potražite na adresama: ZAGREB, Trg bana Josipa Jelačića 1, Masarykova 9, Avenue Mall Zagreb, Arena Zagreb, City Center One East, Sesvete - Trg Dragutina Domjanića 2; SPLIT, Mall of Split, Krešimirova 6, RK Prima 3, City Center One Split; SLAVONSKI BROD, City Colosseum; RIJEKA, Robna kuća Ri, Riva 6, ČAKOVEC, Ul. kralja Tomislava 3, ZADAR, Supernova centar.

Photo: zaks

Komentari 0