Moda

Blagdani donose brojne zaruke i 30% popusta na sve u ZAKS-u

Prosinac i siječanj su mjeseci najvećeg broja zaruka pa zlatarne Zaks daruju 30% popusta od 12. do 26. prosinca

Nešto je nevjerojatno romantično u posljednjem i prvom mjesecu u godini, potvrđuju to parovi diljem svijeta jer broj zaruka tada značajno raste! U skladu s trendom zaruka za Božić i Novu godinu kao i za vrijeme zimskih godišnjih odmora, zlatarne ZAKS od 12. do 26. prosinca svima daruju popust od 30% na cjelokupan asortiman koji vrijedi bez obzira na način plaćanja.

 | Autor: arhiva arhiva Srebrne naušnice sa žutom pozlatom, redovna cijena 1080 kn, cijena s popustom 756 kn

Popust se odnosi na srebro, čelik, satove renomiranih proizvođača te briljante. Uz sve to, dio asortimana zlatnog nakita s dijamantima ima cijene niže za čak 40% za sve one koji se žele počastiti nakitom kojeg će nositi zauvijek.

 | Autor: arhiva arhiva Prsten od bijelog zlata s dijamantom, redovna cijena od 3800 kn, cijena s popustom od 2660 kn

Za svakog je zaljubljenog muškarca važno da na vrijeme dozna koju veličinu zaručničkog prstena treba njihova buduća bolja polovica. Tako iz ZAKS-a savjetuju da se to može postići malim bezbolnim trkom – kratkotrajnim otuđivanjem bilo kakvog prstena odabranice.

 | Autor: arhiva arhiva eternity prstenje od bijelog zlata s dijamantima, redovna cijena od 5000 kn, cijena s popustom od 3500 kn

„Donesite nam prsten u ZAKS, a mi ćemo ga u nekoliko minuta izmjeriti i saznati koji Vam broj zaručničkog prstena treba. Također, na odabrani zaručnički prsten ćemo vam besplatno ugravirati poruku po želji“, poručuju iz ZAKS-a. 

 | Autor: arhiva arhiva Cavalli ženski sat, redovna cijena 1520 kn, cijena s popustom 1064 kn

Zlatarne Zaks potražite na adresama: ZAGREB Trg bana Josipa Jelačića 1, Masarykova 9, Avenue Mall Zagreb, Arena Zagreb, City Center One East, Sesvete - Trg Dragutina Domjanića 2; SPLIT Mall of Split, Krešimirova 6, RK Prima 3, City Center One Split; SLAVONSKI BROD City Colosseum; RIJEKA Robna kuća Ri, Riva 6, ČAKOVEC Ul. kralja Tomislava 3, ZADAR Supernova centar.

Više informacija i prodajna mjesta potražite na: www.zaks.hr.

Photo: arhiva

Komentari 0