Moda

Black Friday u Zari - ova 4 bijela komada će se odmah rasprodati, požuri!

Sudeći prema redovima koji su jutros bili ispred Zarinih trgovina, čini se da je prvi Zarin Black Friday izazvao veliki interes javnosti. Ova su nam četiri predmeta izazvala posebnu pažnju...

Bijelo za zimu? Da, zašto ne? Posebno ako dolazi sa Zarinim potpisom i ako se radi o komadima koji su vječni. Kako je ovo prvi ikad Zarin Black Friday provjerili smo koji su to komadi sniženi, i to do 50 posto. U mnoštvu kaputa, kraćih jakni i blejzera, pronašli smo četiri komada odjeće koji su nam se posebno svidjeli zbog dizajna, jednostavnosti i naravno - boje.

Bijela popelin košulja s velikim gumbima - prije 229 kn, sada 114.50 kn

Za zimu idealna u kombinaciji s kožnim skinny hlača ili nekim trapericama tamne boje, a po ljeti savršena tunika preko kupaćeg kostima. Obožavamo košulje od popelina, materijala tako zahvalnog prema koži. Ova košulja nas dizajnom podsjeća na neke daleke tropske krajeve, iako smo zapeli u ovoj hrvatskoj zimi.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Bijela predimenzionirana vestica - prije 229 kn, sada 114.50 kn

Obožavamo gola ramena jer svaku građu tijela čine tako elegantnom. Ova predimenzionirana vestica s dodatkom u vidu šala je savršeni zimski modni komad. Možeš je nositi samostalno ili je možeš kombinirati uz usku dolčevitu neke potpuno drugačije boje. Slojevito odijevanje je i dalje in!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Bijela bluza na kopčanje - prije 199 kn, sada 99.90 kn

Još jedna bijela košulja će sasvim sigurno biti dobar dodatak svakog ormara. Točnije ovdje je riječ o bluzi zbog kopčanja s boka, a baš poput vestice golih ramena, ova bluza se zbog specifičnog kopčanja poput kimona savršeno kombinira uz neku usku majicu ili dolčevitu druge boje...

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Džemper V izreza - prije 229 kn, sada 114.50 kn

Prije 2 godine Alexander Wang je u svojoj kolekciji predstavio velike pulovere V izreza po uzoru na uniforme američkih studenata. Naravno, njegov dizajn je i inače pomalo divlji, pa je kreirao uvećane verzije college vestica: džempere širokog boda s crnim prugama oko vrata. Baš takav sličan model i ove je sezone dostupan u Zari, a idealan je za zimsku slojevitost.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: thinkstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!