Moda

Bivša zaposlenica otkrila strogo čuvane Photoshop tajne Viktorijinih anđelica!

Kakve veze ima najpopularniji alat za uređivanje fotografija s grudima modela, kostima ili pak napornim dlačicama?

Ok, svima je jasno kako fotografije reklamnih kampanja i nisu baš najvjerniji prikaz stvarnosti. No, jeste li se ikad zapitali koliko u toj priči ima "čari" Photoshopa? Ako je vjerovati bivšim zaposlenicima Victoria's Secreta - puno.

Naime, kako prenosi portal 'teen Vogue', jedna je bivša zaposlenica anonimno priznala kako se grafičari često zaigraju obrađujući fotografije modela kako bi ih doveli do "savršenstva".

Ako je vjerovati tom navodnom priznanju, ovo su Photoshop tajne Viktorijinih anđelica koje se svi trude sakriti od vas:

Na fotografijama jako mršavi modeli imaju okrugle i pune grudi koje tako magično stoje da grudi običnih smrtnica izgledaju kao tuže vrbe.

 | Autor: Getty Images Getty Images

"Modeli nose push-up grudnjak ispod kupaćeg gostima te ga mi naknadno uklonimo uz pomoć Photoshopa. Naročito kad su u pitanju kupaći kostimi bez naramenica. Fizički je nemoguće da grudi tako stoje. Nakon toga grudi se kompjuterski korigiraju, odnosno povećavaju", objasnio je izvor.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Osim toga, modeli se "dotjeruju" uz pomoć umetaka za kosu, "brdo" makeup-a, a na kraju i njihove se kosti "brišu". Navodno se ispostavilo kako mušterije žele mršave žene, ali ne žele vidjeti realnost te mršavosti.

Na kraju, ono što vas je vjerojatno najviše mučilo... Ne, svi ti predivni modeli nisu rođeni bez napornih dlačica. I one se bore s njima, ali imaju i velikog pomagača. Naravno, riječ je o Photoshopu.

Photo: Getty Images

Komentari 0