Moda

Biograd na Moru priprema poslasticu za sve ljubitelje mode, bit će to pravi spektakl

  • Nakon prve uspješne modne platforme, ModernA ponovno u Biograd na Moru dovodi modnu karavanu s poznatim dizajnerima pod palicom organizatora Alena Ljubića i Anite Maričić
  • Sve to događat će se u predivnom ambijentu Bure centra
  • Na ModernA projektu svoje najnovije kolekcije za jesen/zimu 2025. predstavit će dizajneri poput Ivana Alduka, Natalije Smogor, Zorana Aragovića i brojnih drugih

Nakon velikog uspjeha prve modne platforme u Biogradu na Moru prošle godine, ModernA u ovaj grad, 3. listopada u Bure centar, ponovno dovodi modnu karavanu predvođenu poznatim imenima iz svijeta modnog dizajna. Tako će, na ModernA projektu svoje najnovije kolekcije za jesen/zimu 2025. predstaviti  Ivan Alduk, DeLight, Natalija Smogor, Jet Lag, Charm&S, BiteMyStyle by Zoran Aragović te Atelier Igor Todorović iz Srbije. Organizatori su iznimno sretni što dovode najveća imena modne scene u Dalmaciju te su sretni što će svi ljubitelji mode uživati u radovima svojih omiljenih dizajnera.  

Ideja za projekt ModernA dogodila se sasvim slučajno u Zagrebu početkom prošle godine kada su Alen i Anita odlučili napraviti najveći modni događaj u Dalmaciji s naglaskom da projekt putuje Hrvatskom kako bi svi građani imali priliku upoznati svoje dizajnere i promovirati hrvatski dizajn a naglaskom i na gostujuća imena. "Anita je bila ta koja je prva rekla da vjeruje u nas i da nas dvoje možemo organizirati spektakl za kojim Dalmacija žudi jer na tim prostorima tako nečeg velikog nema“, izjavio je Alen.   

 | Autor: Danijela Pedišić Danijela Pedišić Inicijatori događanja Alen Ljubić i Anita Maričić „Zahvalni smo što je i Zadarska županija prepoznala naš projekt te nam daje veliku podršku što nam daje dodatni vjetar u leđa da nastavimo stvarati naš projekt. Već sada u kuloarima se šuška da vlada ogromno zanimanje za pozivnicama što su nam i sami organizatori potvrdili jer očekuju oko 600 uzvanika. Projekt ModernA ima cilj ponuditi kvalitetu, autentičnost i dugoročnu vrijednost rada svih dizajnera te mjesto gdje će predstavljati svoje najnovije kolekcije“, ističu Anita i Alen. 

Ovogodišnju kampanju krasi divna Monika Vojvodić, s potpisom Danijele Pedišić. 

 | Autor: Danijela Pedišić Danijela Pedišić Foto: Danijela Pedišić

Osim modnih dizajnera u jednom od modnih izlaza bit će predstavljene i sunčane naočale optike Visus koja će predstaviti također najnovije kolekcije za jesen/zimu 2025. Organizatori ništa ne prepuštaju slučaju tako da su doveli sve do savršenstva od produkcije, rasvjete, rekvizita, glazbenih gostiju, a da svi ljubitelji mode dožive to iskustvo za backstage je zadužena Slađana Divjak koja je od velike važnosti organizatorima jer je upravno ona ta koja čvrsto drži sve u svojim rukama.  

Modeli koji će nositi revije poznatih dizajnera dolaze iz agencije Talia, a za njihov savršeni make up bit će zaslužni poznati make up artisti CHIX Threading bara koji će koristiti make up proizvode talijanskog branda Collistar dok će za lijepu i zdravu kožu svih modela zaslužni biti skin care eksperti Dermalogice. 

 | Autor: Danijela Pedišić Danijela Pedišić Foto: Danijela Pedišić

Modna pista ModernA projekta bit će duga oko 50 metara u eklektičnom stilu kombinirano sa različitim stilovima kako bi predočili avangardu, kombinirajući klasičnost sa futurističkim. 

Posjetitelji će također imati priliku uživati u ekskluzivnoj prezentaciji vozila RB AUTOKUĆE gdje će biti predstavljen i Renault Rafale E-Tech full hibrid. 

Photo: Danijela Pedišić

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450