Moda
Bijele tenisice: Vječni modni klasik s bezbroj interpretacija Bijele tenisice: Vječni modni klasik s bezbroj interpretacija Bijele tenisice: Vječni modni klasik s bezbroj interpretacija Bijele tenisice: Vječni modni klasik s bezbroj interpretacija Bijele tenisice: Vječni modni klasik s bezbroj interpretacija Bijele tenisice: Vječni modni klasik s bezbroj interpretacija

Bijele tenisice: Vječni modni klasik s bezbroj interpretacija

Kombiniranje ženskih hlača za odijelo i tenisica postalo je trend koji je sve popularniji među ženama diljem svijeta. Ovaj spoj klasičnog i sportskog stila omogućuje ženama da se osjećaju udobno i opušteno, dok istovremeno izgledaju šik i profinjeno. Što o ovom poprilično novom trendu kaže blogerica Marija Nikšić?

 | Autor: Deichmann Deichmann

Postoji mnogo načina na koje se ženske hlače za odijelo mogu nositi s tenisicama, a sve ovisi o osobnom stilu i prigodi. Za formalnije prigode, kao što su poslovni sastanci ili intervjui za posao, preporučuje se odabir hlača s ravnim nogavicama koje sežu do gležnja. Ove hlače najbolje će izgledati s bijelim, bež ili zelenim tenisicama. Dodavanjem statement ogrlice ili torbice možete dati svojoj kombinaciji dozu elegancije.

 | Autor: Deichmann Deichmann

Bilo da se radi o fakultetu, poslu, školi, intervjuu za posao ili čak noćnom izlasku, hlače od odijela i tenisice svuda su prisutne. Mogu se kombinirati na crop top i sako za izlazak, kave i opuštenije prilike, za formalniju priliku s košuljom, a za fakultet ili školu s bluzom. U cijelu priču uvijek je moguće dodati prugice ili točkice za šik efekt. 

 | Autor: Deichmann Deichmann

Kada su u pitanju boje, ženske hlače za odijelo dolaze u različitim tonovima i uzorcima i apsolutni su trend sezone. No, i one u neutralnijim tonovima moguće je osvježiti statement torbicom i tako upotpuniti kombinaciju.

 | Autor: Deichmann Deichmann

Kombiniranje ženskih hlača za odijelo i tenisica omogućuje ženama da izgledaju trendi, bez žrtvovanja udobnosti. Bilo da se radi o formalnijoj ili opuštenijoj prigodi, važno je osjećati se udobno i sigurno u svojoj kombinaciji, jer je to ono što će te učiniti punom samopouzdanja – kaže Marija.

Koje god hlače odabrali, nove omiljene bijele tenisice i torbice u boji pronađite u Deichmann trgovinama.

Photo: Deichmann