Moda

Bijele tenisice su klasika, ali neće prevladavati među trendy bojama tenisica za jesen. Evo koje hoće

Bijele tenisice su komad kojem smo vjerni bez obzira na sezonu i vremenske uvijete. Ipak,nije nam mrsko ni eksperimentiranje s bojama obuće, naročito ako je ostatak kombinacije u nekoj od neutralnig boja poput bijele, bež, crne ili smeđe. Kako bismo unijele malo zabave u izgled, bijele tenisice ostavljamo po strani i poigravamo se s ovih šest boja. I ne su lake jednostavne za kombiniranje, ali će modnim kombinacijama donijeti svježinu i stylish izgled, a moći ćeš ih nositi tijekom cijele godine. 

Možda vas zanima Ne postoje elegantnije adidas sambice od novog Wales Bonner modela u lakiranoj kroko koži Rubrika Moda Moda

Zelene tenisice

Bilo da se odlučiš za Bottega jarku zelenu ili neku od tamnijih nijansi, zelene tenisice su boja koja nam na prvu privlači pozornost. U monokromatskim kombinacija bit će odličan "pop of colour", a cijelo vrijeme ćeš biti u jesenskoj paleti boja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa (@vanessa.anna)

Smeđe tenisice

Kao što volimo čizme u smeđoj boji, tako volimo i tenisice. Iako posljednjih nekoliko sezona smeđe tenisice nisu bile trend, sada su itekako veliki trend. I izgledaju bolje nego ikada.

Crne tenisice

Možda je čudno, ali crne tenisice nikada nisu bile popularne poput bijelih modela. Brojna druga obuća je u crnoj boji doživjela svoj procvat, a sada je red došao i na crne tenisice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @a_typelist

Srebrne tenisice

Srebrni detalji su tijekom proljeća bili jedan od najvećih trendova, a čini se da se vraćaju i ujesen. Ako želiš napraviti pravi wow efekt sa svojim outfitom, sve što ti je potrebno su srebrne tenisice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miso Dam (@misodam)

Crvene tenisice

Bilo koja nijansa crvene boje će unijeti prijeko potrebno osvježenje u tamnije jesneske outfite, ali jarko crvena, boja krvi je jedna od najpopularnijih među tenisicama ove sezone. Naravno, znamo koliko je teško odoljeti bordo modelima pa nemamo ništa ni protiv njih.

Žute tenisice

Ovo je jedan od neočekivanih izbora, ali žute tenisice polako sve više viđamo na it djevojkama. Boja otpalog lišća će biti popularna i na obući u kojoj gazimo to isto lišće, a baš poput sunca, žute tenisice unose dašak nade u tmurne dane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck)

Photo: Instagram @alisontoby

Komentari 0