Moda

Bijele tenisice s razlogom su najpopularnija obuća, a mi smo pronašli najljepše modele za proljeće

Omiljeni izbor proljetne obuće za mnoge od nas upravo su udobne, svestrane i beskrajno cool – bijele tenisice. S parom blistavih bijelih tenisica nekog od svjetskih top brendova s lakoćom ćemo riješiti sve modne zagonetke, jer bijele tenisice savršeno se uklapaju u gotovo svaki outfit. S obzirom na šarolike mogućnosti kombiniranja, bijele tenisice vole svi, a posebno roditelji koji za djecu žele odabrati obuću za školu, slobodne aktivnosti, izlete u kombinaciji s trapericama, trenirkama, ali i suknjicama i haljinama. 

Najljepše bijele tenisice ovog proljeća pronašli smo u Deichmannu, a među brojnim modelima ovdje će svatko za sebe pronaći idealan par. Potpuno bijele ili uz pokoji dodatak šljokica, holografskog i metalik sjaja ili uz malo boje – sve vrste bijelih tenisica čekaju vas u novoj kolekciji koja se već nalazi na policama vašeg obližnjeg Deichmanna

 | Autor: Deichmann Deichmann

Udobni, trendi modeli za djevojčice i dječake

Praktično, udobno i trendy – tako bi se mogle opisati police s dječjim artiklima u svakoj Deichmann trgovini. Mi smo na policama posebnu pažnju obratili na ponudu velikih brendova kao što su adidas, Nike i Puma. Upravo ovi brendovi postavljaju najtraženije trendove u svijetu sportske obuće, a asortiman s velikim izborom bijelih tenisica najbolje govori o tome koliko će ovaj trend biti zastupljen ovog proljeća i ljeta.

 | Autor: Deichmann Deichmann

Kada je riječ o tenisicama za djevojčice, izdvojili smo popularne modele u potpuno bijeloj varijanti, ali i dobro poznate modele koji su ovog proljeća osvježeni dodatkom boje. Djevojčice bi se posebno mogle razveseliti kada ugledaju neke od preslatkih modela s dodatkom šljokica i blistavih detalja. 

Dječaci će također moći birati između zaista bogate ponude trendova. Modeli ravnih potplata, kao i oni sportski, ove godine će biti najviše zastupljeni upravo u bijeloj boji pa će dječaci na raspolaganju imati pregršt modela. 

 | Autor: Deichmann Deichmann

Uz traperice ili haljinu? Ma uz sve!

Posljednjih godina sve veći naglasak stavljamo na udobnost. Široke hlače, oversized top, haljine „A“ kroja i duge suknje postali su omiljeni komadi u svakoj garderobi. I pri izboru modnih dodataka naš je fokus okrenut prema udobnosti, pa tenisice sve češće preuzimaju glavnu ulogu u outfitima za koje smo do sada birali cipele s potpeticama. Ovog proljeća vodeći sportski brendovi pripremili su primamljivu ponudu upravo onih modela koji se najbolje kombiniraju uz sve naše outfite. Osvježite poslovni look s court tenisicama u bijeloj boji, pronađite savršen model s dodatkom boje za omiljenu cvjetnu haljinu, birajte cool, sportske modele za kontrastnu kombinaciju s dugim suknjama. Sve od navedenih modela tenisica u najtraženijoj boji proljeća pronaći ćete u Deichmannu!

 | Autor: Deichmann Deichmann

Vječna sportska klasika

Glavni trend ovog proljeća preplavio je i police sa sportskom obućom za muškarce. Ovdje smo pronašli neodoljive modele brendova adidas, Nike, Fila, Puma. Potpuno bijele tenisice izgledaju posebno svježe u potpuno monokromatskim izdanjima kakve na Deichmann police donosi Nike, a za one koji u svoj novi par bijelih tenisica ipak žele unijeti dašak boje, tu su neodoljivi modeli klasičnih adidas, Fila i Puma tenisica sa zabavnim dodatcima vibrantne crvene, zelene ili plave boje. 

 | Autor: Deichmann Deichmann

Tenisice za cijelu obitelj potražite u Deichmannu!

Već generacijama Deichmann je omiljeno mjesto za kupovinu obuće za cijelu obitelj. Bez obzira na prigodu, potrebe i preferirani stil, Deichmann nudi veliki izbor trendova, brendova i veličina za sve članove obitelji. 

Pogledajte video najavu i saznajte što vas očekuje u novoj kolekciji Deichmanna: 

Uz nove kolekcije koje su stigle na police, ovog proljeća u kupovini novog para tenisica uživat ćete kao nikad prije. Istražite ponudu na službenoj Deichmann stranici!

Photo: Deichmann