Moda

Bijele tenisice nose se i u jesen!

Jesen je vrijeme kada se zeleno lišće pretvara u prekrasne nijanse toplih boja, kada nas ujutro na gradskim ulicama dočekuju maglice i kada prirodno počinjemo razmišljati o jesenskim stilovima, tražiti topliju odjeću i udobniju obuću. A među svom tom obućom postoji jedan klasik koji nikad ne izlazi iz mode. To su bijele tenisice. Ovo je trend obuće koji je već dugo među vodećima i smatra se da je uvijek u modi. Nose ih žene, muškarci, mladi, stari - gotovo svi imaju barem jedan par u ormaru. Simbol su jednostavnog, ali sofisticiranog stila i bez obzira na to kombiniramo li ih uz traperice, haljine ili sportsku odjeću, bijele tenisice uvijek daju malo elegancije našem outfitu. Bijela boja savršeno se slaže sa svim ostalim bojama pa se mogu nositi uz većinu jesenske garderobe. I na kraju, ovo je izuzetno udobna cipela koja se može nositi svaki dan.

Bijele tenisice s platformom

Bijele tenisice s platformom u posljednje su vrijeme postale pravi modni hit i to s dobrim razlogom jer se ističu svojom jedinstvenom kombinacijom elegancije i odvažnosti. Trend debelih potplata nalazimo u mnogim stilovima obuće, no bijele tenisice nekako se ističu. Pa što bijele platform tenisice čini tako posebnima? Osim što dodaju nekoliko centimetara visine, njihov je elegantan dizajn istovremeno opušten i moderan. Ove je godine većina dizajna prilično minimalistična; bez suvišnih detalja, dominira logo brenda. Među vodećim brendovima koje možete pronaći u trgovinama Mass, a ove su godine ponudili kolekcije bijelih tenisica s platformom su Replay, Tommy Hilfiger, Calvin Klein i Puma. Njihov profinjeni dizajn, uglavnom fokusiran na prepoznatljive logotipe, čini ove tenisice vrlo posebnima. Oni su poput platna koje čeka da bude obojano osobnim stilom, zadržavajući karakter i identitet marke. Pa ako želite osvježiti svoju garderobu za jesen i zimu, bijele platform tenisice odličan su način da budete u korak s modnim trendovima.

 | Autor:

Klasične bijele tenisice za njega i nju

Moda bijelih tenisica nije neka novost, jer su već dugo na modnoj sceni, a njihova popularnost seže još od sredine 20. stoljeća, kada su ih prvi počeli nositi tenisači. S vremenom su ipak postale simbol mladosti, bunta i sportskog duha. Iz sezone u sezonu prelazile su granice sporta i tako postale must have komad u ormaru svake modne zaljubljenice, bez obzira na spol. I žene i muškarci ih vole zbog njihove svestranosti i bezvremenosti. Dok ih žene kombiniraju uz gotovo sve, od haljina, dugih suknji i trapera, muškarci vole kombinirati bijele tenisice sa skejt potplatom s ležernim hlačama kako bi stvorili urbani i ležerni izgled. Jedinstveni oblik skejt potplata, koji će ove jeseni biti posebno moderan, detalj je koji savršeno pristaje uz različite stilove odijevanja. Posebno su sofisticirane klasične bijele tenisice sa zlatnim ili srebrnim detaljima, u stilu Alexandera Mcqueena koji je poznat po ovom stilu obuće.

 | Autor:

Bijele tenisice do gležnja

Bijele gležnjače svakako će biti jesenski trend koji će osvojiti ulice i postale su must have svih fashionistica. Njihova jedinstvena kombinacija udobnosti i stila daje potpuno novo značenje sparivanju odjeće s tenisicama. Ali što bijele tenisice do gležnja čini tako posebnima? Tople su jer štite naše gležnjeve od hladnoće, a ujedno svakom outfitu dodaju dašak jedinstvenosti i odvažnosti. Njihova popularnost proizlazi iz činjenice da se savršeno slažu s različitim stilovima - od traperica do dugih haljina. Također pružaju izvrsnu potporu našim stopalima dok zadržavaju legendarnu siluetu.

 | Autor:

Kako ćemo ove jeseni uz garderobu kombinirati bijele tenisice?

Ovogodišnji trendovi u kombinacijama s bijelim tenisicama vrlo su zanimljivi. Oversized veste i duge haljine s bijelim tenisicama stvaraju opušten, ali chic look, a savršena kombinacija za prijelazno doba je maxi suknja i bijele tenisice, svoje bijele gležnjače nosite uz skinny traperice, dugi pleteni pulover i široki remen. Ova kombinacija će naglasiti obuću, a vaš izgled će biti savršena ravnoteža između udobnosti i trendi. Za muškarce je kombinacija svijetlih traperica, bijele majice i bijelih tenisica uvijek dobitna. Bijele tenisice sa skate potplatom možete kombinirati uz klasične chino hlače i jednostavnu bijelu majicu, a za kraj dodajte traper jaknu ili lagani pulover. Na taj ćete način sigurno osigurati bezvremenski look koji je uvijek u trendu. Bez obzira na vrijeme i godišnje doba, bijele tenisice su uvijek u modi. Uživajte u jeseni i naravno svojim bijelim tenisicama!

 | Autor:

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0