Moda

Bijela haljina na vjenčanju? Nikako!

Ljeto je doba kad su vjenčanja jedna od najakutalnijih tema, a što odjenuti jedno od omiljenih pitanja...

Vjerojatno ste i vi još prije nekog vremena pospremili u ladicu bar jednu (ako ne i više) pozivnicu za ovosezonsko vjenčanje pa planiranje odjevne kombinacije kojom ćete se pohvaliti tom prilikom sasvim sigurno može početi. No, prilikom odabira pripazite na 5 "smrtnih grijeha" svake gošće tog velikog dana:

1. Bijela haljina

Iako svi znaju za ovo pravilo, uvijek se nađe bar jedna dama, zaljubljenica u bijelu boju, koja odluči testirati granice toleriranja i strpljenja mladenke. Ipak, ako i vi razmišljate o onoj predivnoj čipkastoj haljini, možda bi bilo bolje da je ostavite za neki drugi događaj...

2. Par potpuno novih cipela s vrtoglavo visokim potpeticama

 | Autor: arhiva arhiva

Ako želite plesati cijele večeri bilo bi razumno da svoje nove cipelice lutalice prije toga testirate. Zašto ne biste kuhali ručak i pritom se osjećali nevjerojatno zavodljivo? Vjerujte, ako ih dobro razgazite bit ćete zahvalni sami sebi na mudrosti i promišljenosti koju ste pokazali.

3.  Ništa prekratko

Kratko i jasno - čak ako mislite da nešto dobro izgleda pred ogledalom unatoč tome što previše otkriva, ostavite to za nezaboravne večernje izlaske!

4. Ako postoji dress code - pridržavajte ga se

 | Autor: arhiva arhiva

Iako je kod nas to još uvijek pomalo neuobičajeno, u mnogim drugim zemljama je potpuno normalno odrediti dress code. Ako su mladenci izrazili želju da svi muškarci nose kravatu, a žene odjeću neutralnih boja, poštujte njihovu želju.

5. Preglasan nakit

Sigurno ne želite da vaše narukvice vode glavnu riječ tijekom samog obreda ili u ritmu prate sudbonosno 'da' koje mladenci izgovaraju.

Photo: arhiva

Komentari 0