Moda

Bi li nosila torbicu u obliku škrinjice?

Tvoje ženske tajne tvoje su blago i tako se prema njima valja i odnositi. Dizajneri su to prepoznali pa su danas sve popularnije torbice koje izgledaju kao prave male škrinje!

Sigurno si primjetila najnoviji hit u svijetu mode - dizajnerske torbice koje izgledaju kao škrinje za blago. Modni velikani poput Prade i Louis Vuittona svoj su potpis na ovakav dizajn (ne)pošteno naplatili. Do najsitnijeg detalja izrađeni modeli lako su pronašli put do ormara svjetskih zvijezda kao i modnih blogerica koje ih obožavaju. No za većinu drugih ljudi koji čak i jesu spremni izdvojiti minimalno 3 tisuće eura za ovakav ili sličan model, postoji poduža lista čekanja! Osim cijene, mana ove torbice je što u nju  stane gotovo - ništa! Do nedavno u Louis Vuitton model nije stao niti najnoviji model Iphone 7+, na što su se korisnice žalile.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Kreativni tim Louis Vuittona očito je uslišio njihove molbe jer je nedavno izašao model koji je samo nekoliko centimetara veći, taman dovoljno! Ako se i tebi sviđa ovakav model poronašli smo nekoliko torbica za koje je i više nego jasno da su inspirirane dizajnerskim komadima.

 | Autor:
Lijevo:Missguided 130 kuna; Desno: Zara 229 kuna

 

No one puts baby in a corner! Unless there's good lighting in which case, lead the way. @the2bandits #the2bandits

Objavu dijeli by JILL WALLACE (@littleblackboots)

 

 

Put me in coach, I'm ready #monday

Objavu dijeli by JILL WALLACE (@littleblackboots)

 

 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0