Moda

Bi li ikada odjenula haljinu koju nosi J.Lo?

Nije neka tajna da stvarno obožavamo J.Lo! Njeno lice, tijelo i stil izvor su inspiracije brojnim ženama, a njeno posljednje izdanje brojne je ostavilo bez teksta.

J. Lo je, bez sumnje, jedna od najljepših žena na svijetu i jako dobro zna kako će izazvati wow efekt na crvenim tepisima. Svi se još uvijek sjećamo zelene Versace haljine koju je nosila davne 2000. godine na dodjeli Grammya. Da, da, ona zelena s jako dubokim dekolteom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariola JLoDoll (@mariolajlover) on

Sinoć, više od 18 godina nakon kultnog Versacea, J.Lo je opet odlučila ostaviti svoj pečat u modnoj povijesti. Na premijeru svog novog filma, naslovljenog Second Act, stigla je u haljini koju definitivno nećemo tako lako zaboraviti. Riječ je o raskošnom i ekstravagantnom modelu jarke ružičaste boje dizajnera Giambattista Vallija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WWD (@wwd) on

Bogata slojevita toaleta, sašivena od desetaka metara luksuznog tila, sjajno se slagala s Jimmy Choo clutch torbicom i cipelama. I torbica i cipele, osim hot pink nijanse, imaju i zdravu dozu sjaja koja je, uz ovakvu haljinu, stvarno nezaobilazna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blog (@_vogue_lifestyle) on

Latino diva kombinaciju je začinila nakitom Lorraine Schwartz, a svoju je bujnu kosu odlučila oblikovati u pomno stiliziranu (ali ipak opuštenu!) visoku punđu. Kad je riječ o make up-u, Jennifer nije pokazala veliki odmak od nude varijante koja joj toliko dobro pristaje. Na usnama je nosila sjajni nude ruž, a obraze je naglasila bronzerom i roskastim rumenilom. I na kapcima je zadržala nježne ružičaste boje, a cijeli izgled začinila je raskošnim umjetnim trepavicama. Wow!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez Fanpage 🇵🇪 ♥️ (@jloverworld) on

Kakav glamur! Nema sumnje da je J.Lo prava diva, ali njen izgled odmah nas je podsjetio na drugu glazbenu divu.   | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook Riječ je, dakako, o Rihanni koja se već više puta pojavila u kreacije Giambattista Vallija i ne taji da obožava njegove radove. Čak dvije haljine koje je Riri nosila izdaleka podsjećaju na haljinu koju nosi J.Lo. Nema sumnje da obje dive sjajno nose Vallijeve kreacije i uopće se nećemo pitati koja bolje nosi. Sjajne su!

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0