Moda

Bezvremenske dizajnerske torbe u koje se isplati investirati

Ove kvalitetne dizajnerske torbe nosit ćete godinama, a nikada neće izaći iz model...

Investirati u neki od ovih klasičnih modela sigurno nije promašaj jer one neće nikada izgubiti na svom šarmu!

CHANEL 02:55 FLAP – Postoji li netko kome se ne sviđa ovaj klasični model torbe? Istovremeno pogodna kako za dnevne, tako i za večernje varijante. Koliko je klasična, toliko je i glamurozna. (na fotografiji gore)

LOUIS VUITTON "ALMA" – Ovaj otmjeni model torbe dovoljno je klasičan da bude dnevna, večernja, ali i torba koja se može nositi na posao.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

MULBERRY "ALEXA" – Alexa je vjerojatno jedna od najpopularnijih dnevnih torbi. Kakav god stil da preferirate, ovaj model ćete moći dobro iskombinirati uz svoj outfit. Jenda od onih torbi koje odlično idu uz "ugg" čizme, chic balerinke, ali i elegantne štikle.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

"LADY" DIOR – Pokojna Lady Di poslužila je kao inspiracija za ovaj model torbe. Otmjena, ženstvena, šarmantna i tek mrvicu provokativna, ova torba u potpunosti predstavlja sve ono po čemu je princeza od Walesa bila upamćena.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

MARC JACOBS "STAM" – Klasičan oblik, meka prošivena koža, glamurozni lančani detalji i chic, retro kopča – ovaj model definitivno je zaslužio da se nađe na ovoj listi. Sjajni, zlatni detalji daju ovoj torbi dozu glamura, a da je pritom ne čine previše napadnom i neukusnom.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

"BIRKIN" – Popularna Birkinica, marke Hermès, jedna je od onih klasičnih dizajnerskih primjeraka o kojem sanja svaka modno osviještena žena.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0