Moda

Bez ovih hlača zima je manje zabavna

Mogli bismo svaki dan otkriti neki novi ključni komad u garderobi, ali činjenica je da su ove hlače doista komad u garderobi koji spašava...

Fantastično izgledaju u kombinaciji s traperom, samtom, baršunom i materijalim drukčijim od materijala od kojeg su izrađene, a isto tako se mogu nositi uz brojne kombinacije. Odlično izgledaju i u casual chic izdanju, sportskom looku te za večernje izlaske. Govorimo o hlačama koje su imitacija kože. Ili, u rijetkim prilikama, i od prave kože.

 | Autor: instagram @taytay_xx instagram @taytay_xx

Dobar par ovakvih hlača spašava svaku zimsku odjevnu kombinaciju. Ove sezone u Zarinoj ponudi mnogo je hlača ovog tipa. Većina ih je visokog struka, a imaju zanimljive dodatke na nogavicama, poput zakovica ili šiljaka.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Tajice 179 kn, tajice 149 kn, hlače 199 kn; sve Zara

U Mangu su nešto finiji modeli koji se najbolje kombiniraju s predimenzioniranim košuljama koje kao da su ukradene iz njegova ormara. Također, odlično izgledaju hlače koje imaju blago zvonolike nogavice, a izvrsno će izgledati u kombinaciji s gležnjačama uskih sara.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Hlače 249, tajice 349, hlače 249 kn, sve Mango

Možda vas zanima Znamo gdje kupiti super popularne hlače s crtom Rubrika Moda Moda

 | Autor: instagram @taytay_xx instagram @taytay_xx

I H&M svake zime u ponudi ima hlače od imitacije kože, a ove sezone popularni su modeli koji se mogu kombinirati sa strožim cipelama, poput salonki i gležnjača otvorene pete ili još uvijek popularnim natikačama.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Hlače 229 kn, hlače, 189 kn, tajice 189 kn; sve H&M

U ponudi omiljenog britanskog high street lanca Topshopa kriju se neki od najzanimljivijih modela  hlača od ekokože. Za oko su nam zapele tajice s dodatkom resica, ali i jedne jako seksi hlače. Izrađene od dva dijela i spojene vezicama ostavljaju nogu otkrivenu cijelom svojom dužinom...

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Tajice 45 funti; hlače 36 funti; tajice 45 funti; sve Topshop

Photo: instagram @taytay_xx

Komentari 0