Moda

Bez čega poznate Hrvatice ne idu na ljetovanje?

Sve se slažu oko jedne stvari, a to je da ljeti bez zaštitnog faktora ne izlaze iz kuće

Ljeto je već u  punom mahu, temperature su jako visoke i svi traže utjehu u moru. Spremate li se na ljetovanje, postoje neke stvari koje obavezno morate ponijeti, poput kupaćeg kostima, kreme sa zaštitnim faktorom, sunčanih naočala... A bez čega svoje ljetovanje ne mogu zamisliti poznate Hrvatice, pročitajte u nastavku, a možda će vam upravo njihovi savjeti učinit ovo ljeto još boljim:

Nataša Janjić

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Nataša kaže da na ljetovanje nikada ne ide bez svog ljubimca, psa Uške. Što se tiče modnih dodataka, nezaobilazni ljetni komadi su joj sunčane naočale i šeširi, kojima se skriva od sunca.

 | Autor: arhiva arhiva

Također, na plažu ne ide bez kreme sa zaštitnim faktorom 60, jer jedino tako može nesmetano uživati pod jakim suncem, unatoč osjetljivoj puti.

 | Autor: arhiva arhiva

"I nipošto na ljetovanje ne idem bez dobrog društva koje je uvijek garancija ljetnih radosti i sadržaja, čak i na najosamljenijim plažama na Jadranu," ističe Nataša.

Kristina Šalinović

 | Autor: Instagram @kristinasalinovic Instagram @kristinasalinovic

Lijepa manekenka kaže kako ovog ljeta posebno obožava široke haljine i suknje jer se super kombiniraju za svaku prigodu - od odlaska na plažu pa do večernjeg izlaska, stoga su jako praktične za ljetovanje, jer štede mjesto u prtljagi.

 | Autor: arhiva arhiva

"Tokom ljeta nisam bas ljubitelj accessoriesa, no pangica sa cvijetom u kosi svakako digne sve kombinacije," kaže manekenka.

 | Autor: arhiva arhiva

Što se tiče kozmetike, Kristina ljeti koristi minimalni make up, odnosno samo vodootpornu maskaru te kremu za sunčanje.

Marijana Batinić

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Ni Marijana ljeti ne ide nigdje bez UV zaštite, a osim krema, koristi i preparate za zaštitu kose od štetnih zračenja.

 | Autor: arhiva arhiva

Što se tiče odjeće i modnih dodataka, neizostavni su joj kupaći kostim, šešir i sunčane naočale, a kaže i kako je dovoljno spakirati dvije tunike za plažu. 

 | Autor: arhiva arhiva

"Moj ljetni moto je - nosi manje, njeguj se više," kaže voditeljica.

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0