Moda

Beyonce izgleda sjajno i u casual izdanju

U utorak 31. ožujka Beyonce je posjetila najnoviju Chanel reviju održanu u New Yorku. Za tu prigodu odlučila se na odjevnu kombinaciju u kojoj je izgledala fantastično.

Ništa manje nismo ni očekivali od pop kraljice besprijekornog stila. Iako se trudila izbjeći fotografiranje na crvenom tepihu, fotografi su ipak zabilježili njen look na ulicama grada. Beyonce se odlučila na casual, a opet vrlo uglađenu varijantu. Obukla je neutralnu sivu vesticu s kratkom kragnom i zimsku jaknicu u istoj boji prošaranu plavim printom. Ovaj pomalo ghetto look kombinirala je s fenomenalnom ljubičastom kožnom suknjom.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Na suknji je bitno istaknuti dva detalja. Prvi je svakako činjenica da je napravljena od kože, materijala koji je cijelu jesen i zimu apsolutni hit, a ovaj trend se nastavlja i dalje iako su se vremenske prilike promijenile. Također je bitno reći kako je suknja u definitivnoj boji sezone – ljubičastoj. Samo ovaj komad bio je dovoljan da Beyonce izgleda fantastično, ne samo zbog toga što materijal i boja suknje slijede trendove nego i zato jer ista ekstremno izdužuje Beyonceine noge i naglašava njenu vitku figuru.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Vitku figuru pjevačice naglasile su i visoke bijele gležnjače s efektnom drvenom petom. Cjelokupan dojam Beyonce je zaokružila Chanelovom torbicom, nehajnim uvojcima, istaknutim očima i rozim ružem koji je savršeno naglasio ovu opuštenu kombinaciju. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: @splashnews.com

Komentari 0