Moda

Bershku su preplavili komadi s motivima 'Sumrak sage'. Mišljenja su podijeljena oko toga tko će to nositi

  • Kada bismo vratili vrijeme 15-ak godina unazad, gotovo svaka djevojka na svijetu bila bi opčinjena zgodnim vampirima i vukodlacima iz Sumrak sage
  • No, s 'Praskozorjem', zadnjim filmom koji je izašao 2012. godine, Bellu, Edwarda, Jacoba i ostale neponovljive likove smo ostavili iza sebe i pomalo zaboravili 
  • Da ovaj vampirski svijet ne bi potpuno pao u zaborav, potrudila se Bershka koja je, u svoju ponudu, uvrstila brojne komade s motivima iz Sumrak sage 

U razdoblju između 2008. i 2012. godine, opčinjenost filmovima iz Sumrak sage bila je nevjerojatna. Milijuni djevojaka diljem svijeta totalno je ludovalo za prezgodnim vampirom Edwardom, njegovim zakletim neprijateljem, vukodlakom Jacobom, svi su željeli biti Edwardova odabranica Bella, a bogme i - vampiri. Naravno, ne smijemo zaboraviti niti na snažnu pripadnost 'timu Edward' ili 'timu Jacob' koja je prekidala i najčvršća prijateljstva. Sve se zaista činilo kao neki ludi san. 

No, s izlaskom posljednjeg filma, drugog dijela 'Praskozorja', 2012. godine i saznanjem da je i Bella postala vampirica te da su ona i Edward osnovali obitelj, a Jacob postao vrlo blizak s njihovom kćeri, cijeli je ovaj svijet postao pomalo zaboravljen i sada nam se sve čini baš dalekim. Ali, da ne bismo u potpunosti zaboravili na ova divna vremena, potrudila se Bershka u kojoj su se pojavili komadi na temu 'Sumrak sage'. 

 | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, Twilight hoodieca (45,99 eura)

 | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, Twilight maskica za mobitel (12,99 eura)

Na policama Bershke tako možemo pronaći kratke i duge majice s ogromnim likovima Belle i Edwarda, privjesak za ključeve, ogrlice, maskicu za mobitel koja će se svidjeti samo pripadnicama 'Edward tima' jer ima njegovu fotku uz tekst 'I love Edward', ali i ponešto za pripadnice 'tima Jacob' za koje će idealna biti majica kratkih rukava koja srcem uokviruje Bellu i Jacoba. 

 | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, Twilight majica (17,99 eura)

 | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, Twilight majica (17,99 eura)

 | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, Twilight dvije ogrlice (15,99 eura)

Tri najluđa komada iz ove kolekcije, definitivno su nam džemper koji u potpunosti prekriva Edwardovo, prilično zumirano, lice, torbica na kojoj se, također, nalazi samo Edwardov lik uz tekst 'I love Edward' te duga, baršunasta suknja na kojoj se nalaze Bella i Edward koji samo što se ne poljube. 

 | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, Twilight pulover (35,99 eura)

 | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, Twilight torbica (25,99 eura)

 | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka, Twilight suknja (25,99 eura)

Ne znamo kako bismo točno iskomentirali ovu povratničku kolekciju, čak i kao veliki obožavatelji 'Sumraka' (u ono vrijeme), pa smo zavirili na TikTok i pogledali komentare ispod nekih od objava na ovu temu. 

"Prije nekoliko dana sam ušla u Bershku i bila sam totalno zbunjena", "Molim??!", "Ma niti da mi netko plati", "Gdje je bilo sve ovo kada smo bili mlađi i opsjednuti Sumrakom", "Možda bi čak i mogla iskombinirati nešto od ovoga", "Već vidim što će svi dobiti za Božić", samo su neki od komentara koji su ili potpuno oduševljeni ili blago prestravljeni. 

@taraeleanorr get your twilight inspired outfit just in time for halloween #twilight #twilightsaga #bellaswan #edwardcullen #jacobblack #renesmeecullen #creatorsearchinsights ♬ Eyes on Fire - Blue Foundation

 

Photo: Bershka

Komentari 0