Moda
Bershka čizme

Bershka ima fora topli model čizama sličan uggsicama, s dodatkom gornjeg dijela u obliku čarape!

  • Ugg čizme apsolutni su zimski favorit, no high street brendovi i ove sezone imaju vlastite slične verzije ovih omiljenih čizama
  • U novoj kolekciji iz Bershke nalaze se gležnjače s rastezljivim gornjim dijelom poput čarape, koji će nam u zimskim danima pružiti još više topline
  • Sve su popularnije i među modnim influencericama, cijena im je 39,99 eura, a zalihe su vrlo brzo nestale

Ugg čizme svih modela, kao i tople papuče i ove su zimske sezone omiljena obuća modnih trendseterica, a na high streetu ima i nekoliko sličnih verzija, pogotovo onih koje su trenutno možda i najpopularnije, a to su Ugg čizme s platformom. 

Verzija toplih gležnjača s platformom tako se pojavila i u kolekciji high street brenda Bershka, a smeđe čizme imaju dodatak rastezljivog gornjeg dijela u bijeloj boji, poput čarape, koji i može ugrijati naše noge gotovo do koljena. S platformom visine 4 cm, u opisu čizama preporučuje se kupnja za jeda broj većih, kako bi nam čizme bile što udobnije. 

Bershka čizme | Autor: Bershka Bershka

Sve više postaju popularne i na Instagramu gdje su ih u svoje outfite već uklopile neke modne influencerice, a sigurne smo kako ćemo ih viđati i više kad im se obnove zalihe budući da su na bershka.com trenutno rasprodane u svim veličinama. 

Bershka čizme | Autor: Bershka Bershka

Možda vas zanima Popularne kaubojke ukrašene Swarovski kristalima Rubrika Moda Moda

 

Cijena ovog modela s dodatkom čarape je 39,99 eura, a model bez rastezljivog gornjeg dijela, još sličniji Ugg čizmama također je dio nove Bershkine ponude i dostupan je u čak četiri boje, smeđoj, crnoj, plavoj i sivoj, po cijeni od 35,99 eura.

Bershka čizme | Autor: Bershka Bershka

Možda vas zanima Je li moguće da se omraženi model čizama vraća u modu? Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @valyakaynak

Komentari 0