Moda

Bella Hadid osvaja modne piste: 5 stvari koje niste znali Giginoj mlađoj sestri

Čime se htjela baviti od malena i što je napravila kako ju ne bi povezivali s Gigi, otkrijte među ovih pet činjenica koje sigurno da sad niste znali o Belli Hadid

Ne trebate ni toliko upućeni u modu kako biste primijetili Bellu Hadid koja se odjednom pojavila na svim velikim revijama. Ova 19-godišnja sestra manekenke Gigi Hadid ima odličnu modnu godinu, te je na dobrom putu da postane popularna poput starije sestre, a ovo je pet stvari koje sigurno niste znali o njoj:

1. Bella je jahala konje prije nego je prohodala i razvila se u vrhunsku jahačicu. "To je za mene poput yoge i ostalih vježbi koje većinu modela radi." izjavila je. Prošle je godine otkrila kako se čak pripremala i za ovogodišnje Olimpijske igre, no zbog svoje bolesti, lajmske borelioze, koji ima i njen brat, morala je od toga odustati. Sada se okrenula u novom smjeru i krenula u osvajanje modnih pisti, no sa simptomima bolesti suočava se svaki dan.

2. Prije nego je krenula sestrinim stopama, preselila se u New York kako bi dobila diplomu iz fotografije. I dok je za to bila zainteresirana još od malih nogu, trebalo joj je dosta vremena da se navikne biti ispred kamera. "Nijednom nisam poželjela biti model, to je bila Gigina 'stvar'," izjavila je jednom za Teen Vogue. "No, sve više i više mi se sviđa biti ispred kamere. Iskustvo u fotografiji naučilo me sve o osvjetljenju i kutevima, o tome što izgleda dobro, a što ne."

 | Autor: Splash news Splash news

3.Bella je obojila svoju prirodno plavu kosu u smeđe kako bi se razlikovala od Gigi. "ja imam tamniju osobnost, a to što je moja sestra plava, a ja smeđa je dobar način odvajanja jedne od druge." objasnila je. "Kada stavim plavu periku, pomislim kako bi bilo super vratiti se svojoj prirodnoj boji kose, no ipak sam sretnija sa smeđom. Plava je anđeoska boja, a moja sestra prolazi s bilo čim."

4. Unatoč tamnijoj kosi, često ju povezuju sa Gigi, no Bellu uspoređuju i s još jednim dobro poznatim licem: Jennifer Lawrence. kako kaže, s Lawrence ju uspoređuju i nekoliko puta dnevno, a prvi put kada su se susrele i sama je primijetila sličnost. "Ne znam jeli ona to uočila, ali sam sigurna da su nam se pogledi u jednom trenutku susreli.", prisjetila se Bella.

5. Bella i pjevač  The Weeknd (Abel Tesfaye) hodaju već gotovo godinu dana, no izgleda da je pjevač u početku s njom želio ostvariti samo profesionalnu suradnju. "Moj motiv je bio čisto poslovan.", izjavio je pjevač. No, kada je Bella odbila njegovu ponudu, poželio ju je upoznati tada je sve krenulo u malo romantičnijem smjeru.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0