Moda

Beckhamovi proslavili godišnjicu braka dirljivim objavama na Instagramu

Oboje su na Instagramu podijelili fotografije s vjenčanja te posvetili jedno drugom dirljive opise....

Jedan od najmoćnijih showbiz parova, David i Victoria Beckham danas slave svoju 17. godišnjicu braka. Nakon što su dvije godine hodali, par se vjenčao u Irskoj, a mladenka Victoria blistala je u jednoj od najboljih i nezaboravnih celebrity vjenčanica, koju potpisuje slavna Vera Wang.

Povodom godišnjice, oboje su odlučili podijeliti fotografije sa svog vjenčanja s dirljivim opisima posvećenima jedno drugom. David je podijelio fotografiju s ceremonije na kojoj oboje sjede, a osim mladolikog izgleda i Victorijinog uskog struka, zadivio nas je i njegov prekrasan opis u kojem stoji: "Wow, prošlo je 17 godina od ovog dana...Pravi sam sretnik jer sam upoznao nekoga tko ima iste snove i ciljeve u životu kao ja... Stvorili smo 4 pekrasne djece i ne mogu poželjeti bolju mamu za njih... Sretna godišnjica, volim te."

Victoria je uzvratila jednako dirljivom porukom i fotografijom zagrljenog mladog vjenčanog para. "Moj najbolji prijatelj, moja ljubav. Najdraži čovjek na svijetu koji me inspirira iz dana u dan," stoji u njenoj objavi na Instagramu. 

Divan par ruši sve hollywoodske standarde o vezama, a osim što uvijek izgledaju savršeno, oboje su uspjeli izbalansirati obiteljski život i super uspješne karijere te su pravi uzor svojoj djeci, ali i mladima diljem svijeta.

Photo: Getty Images

Komentari 0