Moda

Baršunaste mašne dugo nismo vidjeli na ovako dobrom komadu kao na ovoj vesti

  • Mašne su modni dodatak koji nikada ne izlazi iz mode već se jednostavno prilagođavaju trendovima i komadima na kojima se nalaze
  • Ove su godine iznimno popularne postale mašne koje se, umjesto gumba, nalaze za raznim bluzama i košuljama, a sada, u hladnijoj sezoni, u toj ih funkciji viđamo i na vestama
  • Jednu takvu vestu koju su mašne učinile baš romantičnom, pronašli smo u Reservedu
  • Pročitaj također: Bluza iz Mohita prvo nas je oborila s nogu predimenzioniranom mašnom, a zatim i super cijenom

Zahvaljujući danskom brendu Ganni, ove su godine iznimno popularne postale pamučne bluze koje, umjesto gumba, imaju mašnice. Nakon Gannija, takve smo bluze počeli viđati i kod ostalih high street brendova zbog čega smo shvatili kako mašnice bome ne idu nikamo. Čak niti u hladnijoj sezoni koja nam slijedi jer smo u Reservedu pronašli divnu vestu s mašnama koja nas čak i podsjeća na Gannijeve modele. 

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, vesta s mašnama (35,99 eura)

Naime, radi se vesti dugih rukava u bež boji koja s prednje strane, umjesto gumba, ima dvije velike mašne od baršuna i to u crnoj boji. Mašnice su ovu vestu učinile baš romantičnim komadom koji će se odlično slagati i s trapericama i tenisicama u svakodnevnim kombinacijama, ali i s hlačama na crtu ili pak midi suknjama za nešto ozbiljnije prilike. Ovu vesticu, ako se osjećaš odvažno, možeš nositi samostalno, ali ispod nje možeš odjenuti i uski topić u nekoj neutralnoj boji kako bi mašnice vodile glavnu riječ, ali da ti ipak, u narednim mjesecima, ne bude hladno jer je ona ipak poprilično otvorena s prednje strane. 

 | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, vesta s mašnama (35,99 eura)  | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved, vesta s mašnama (35,99 eura)

Ova vesta napravljena je od mješavine poliestera, akrila, vune i elastana, a dolazi u veličinama S, M i L. Cijena joj iznosi 35,99 eura i, prema trenutnom stanju na Reserved online stranici, primjećujemo kako se prilično brzo rasprodaje (svima se baš sviđa) pa, ako želiš ugrabiti svoj primjerak, savjetujemo ti da požuriš u shopping. 

Photo: Reserved

Komentari 0