Moda 22. siječnja 2013.

Barack i Michelle Obama – stilski savršen par

Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL.

Barack Obama odabran je po drugi put za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, a povodom njegove inauguracije održan je i bal kojeg su posjetile mnogobrojne poznate osobe i politički vrh. No, u prvom planu bio je par Obama.

Od nikad prežaljenog John F. Kennedyja i njegove supruge Jacqueline Kennedy Onassis SAD nije imao svoje političke zvijezde čije korake građani prate u stopu. Par Obama uspješan je ne samo na poslovnom nego i na ljubavnom planu. A Michelle je postala prava svjetska modna zvijezda čije kombinacije se komentiraju poput onih sa crvenog tepiha filmskih premijera i prestižnih dodjela nagrada. Svi su se pitali što će prva dama i njen poznati suprug odjenuti na inauguracijski bal. Par ni ovaj put nije stilski podbacio.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Barack Obama blistao je u crno-bijelom odijelu koje mu besprijekorno stoji. Bijela leptir mašna svakako je osvježenje na obavezni svečani dress code koji muškarcu ostavlja malo prostora za stilsku razigranost. Njegova žena je i za ovako važan događaj ostala vjerna svom stilu. Ona je dokaz da unatoč strogim pravilima odijevanja možemo nositi jarke boje, popularne dizajnere i neobične komade. Ona vješto balansira između onoga što se od nje očekuje i što je primjereno, naspram onog što ona osobno voli i u čemu se ugodno i samouvjereno osjeća.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Michelle se odlučila za dugu haljinu s potpisom Jason Wua. Haljina joj stoji besprijekorno, decentno ističe ženstvenost, dovoljno je glamurozna za ovako važan event, a ipak Michelle ne djeluje overdressed. Jarka haljina šalje pravu poruku – onu ponosne i samouvjerene žene koja sa stilom slavi uspjeh svog voljenog muškarca.

U galeriji detaljnije pogledajte slike...

Komentari 0