Moda

Baloner i košulja na Severinin način - klasika s pomakom!

Pjevačica izgleda stajliš čak i u običnoj košulji i baloneru, a njen stilski trik potpuno je besplatan i totalno jednostavan

Uopće nema sumnje da je Severina uistinu jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, a to nam iz dana u dan dokazuje. Odlično nosi najnovije trendove, koje ponekad postavlja i sama, no jednako dobro "pliva" i u klasičnim modnim vodama, što je pokazala svojim posljednjim stylingom. Kombinacija balonera i plave prugaste košulje na prvu možda i ne zvuči kao neki zanimljivi styling, no samo jedan pogled na fotografiju pjevačice promijenit će vam mišljenje.

Severina je klasičnim komadima dala moderno lice samo načinom na koji ih je nosila, a ovaj jednostavni trik lako ćete iskopirati. Ako još uvijek nemate baloner, izaberite trendy predimenzionirani model i jednostavno ga spustite preko ramena, a krajnje je vrijeme da se u vašem ormaru nađe i jedna prugasta plava košulja, koja je ove sezone ionako "must have".

 | Autor: arhiva arhiva Baloner, Mango, 899,90 kn

 | Autor: arhiva arhiva Košulja, Zara, 149,90 kn

Naravno, sve izgleda još bolje sa Sevinim novim omiljenim kariranim Balenciaga čizmama, koje bi svaki outfit učinile zanimljivijim. No radi se o rasprodanom modelu, kojeg si većina ionako ne bi mogla ni priuštiti, jer stoje oko 14 tisuća kuna. 

 

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0