Moda
Tatjana i Mia u bajkovitim vjenčanicama eNVy rooma Tatjana i Mia u bajkovitim vjenčanicama eNVy rooma Tatjana i Mia u bajkovitim vjenčanicama eNVy rooma Tatjana i Mia u bajkovitim vjenčanicama eNVy rooma Tatjana i Mia u bajkovitim vjenčanicama eNVy rooma Tatjana i Mia u bajkovitim vjenčanicama eNVy rooma

Bajkovite vjenčanice eNVy rooma: Provjerite koliko stoje

Ležernost, udobnost i nosivost osnovne su odrednice ove kolekcije, a kampanja je snimljena u marokanskoj pustinji

Tatjana Jurić i Mia Kovačić zaštitna su lica nove bridal kapampanje koju je eNVy room u suradnji s putničkom agencijom Atlas snimio na sjeveru Afrike.  Dvije TV voditeljice, jedne od najljepših Hrvatica stale su pred objektiv fotografa Marka Marinkovića u predivnom krajoliku okolice Marrakecha s bajkovitim šumama palmi i nepreglednom kamenom pustinjom. 

 | Autor: Marko Marinković Marko Marinković

Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević ističu kako su Tatjana i Mia dugogodišnje suradnice i ambasadorice modne kuće eNVy room pa ne čudi odabir baš ovih dviju lijepih voditeljica za zaštitna lica njihove nove kampanje. 

 | Autor: Marko Marinković Marko Marinković

Ležernost, udobnost i lakoća nošenja osnovne su odrednice i ove eNVy room kolekcije vjenčanica za proljeće i ljeto 2017. Ta ležerna nota u novoj kolekciji dodatno je podcrtana s nude podlogama, odnosno podlogama boje kože koje pritom ističu svu ljepotu čipke. U Lepršavim donjim dijelovima dobivene su prekrasno nijansirane boje koje u pokretu posebno dolaze do izražaja, a velika pažnja je posvećena odabiru materijala pa su tako sve čipke vrhunske kvalitete te meke i podatne kako na tijelu ne bi žuljale ili sputavale pokret. 

 | Autor: Marko Marinković Marko Marinković

Uz romantične i elegantne haljine eNVy room je za mladenke pripremio niz modela među kojima mogu birati kombinacije za svoj poseban dan. Tu su kompleti, T-shirtevi,  svileni topovi,  suknje raznih dužina, kombinezoni te popularni modeli podložni transformaciji. Svakako, jedna od glavnih značajki eNVy room vjenčanica je to što se kreću u cjenovnom rangu najma vjenčanica u boljim salonima . Prodajne cijene vjenčanica rađenih po mjeri su od 6000 do 10000 kuna, a uz gotovinski popust odobrava se 10% popusta.

 | Autor: Marko Marinković Marko Marinković

Svi modeli iz nove eNVy room kolekcije mogu se probati u eNVy room showroomu uz prethodnu rezervaciju termina na broj telefona 099 23 22 939, a eNVy room možete pratiti na službenoj Internet stranici www.envyroom.com  ili putem Facebook profila,  kao i na Instagramu.

Photo: Marko Marinković

Komentari 0