Moda

Bajkovita haljina za Evu Riccobono

Filmski svijet seli se u Veneciju gdje započinje čak 70. izdanje međunarodnog Venecijanskog filmskog festivala. Poznati festival dobio je i svoju kumu, lijepu Evu Riccobono, model, glumicu i televizijsku voditeljicu.

 | Autor: Camilla Morandi/Press Association/PIXSELL Camilla Morandi/Press Association/PIXSELL Za već tradicionalno fotografiranje na plaži pred početak festivala Eva je odabrala bajkovitu haljinu s potpisom dizajnerske kuće Armani Privé. U nježnoj dugoj haljini izgledala je poput magičnog bića, a fotografiranje pred zalazak sunca pridonio je toj atmosferi.

 | Autor: Camilla Morandi/Press Association/PIXSELL Camilla Morandi/Press Association/PIXSELL Nježna nude boja stapa se s glumičinom bojom kože zbog čega kreacija na njoj djeluje poput druge kože. Veliki motivi cvijeća napravljeni od čipke naglašavaju bajkoviti dojam. No, Eva nije u potpunosti romantična. Haljinu je zadržala u prvotnoj verziji te nije tražila da se gornjem dijelu doda dodatni sloj materijala nego je pustila da joj decentno proviruju grudi. U drugoj prigodi takav izbor bi djelovao vulgarno i preprovokativno, no za ovaj nesvakidašnji red carpet nadziranje gole kože samo je pojačalo prvotni dojam. Tomu u prilog ide i izostanak modni dodataka, prirodni make up i puštena kosa.

Photo: Camilla Morandi/Press Association/PIXSELL

Komentari 0