Moda

BAFTA bez boja? Dodjelom su dominirale crne, bijele i crno-bijele haljine, no dvije crvene su nenadmašne

  • Sezona nagrada nastavila se u Velikoj Britaniji, svečanom dodjelom BAFTA nagrada u Londonu
  • Od Margot Robbie i Florence Pugh do Naomi Campbell i Phoebe Dynevor, crvenim tepihom prošetale su najveće svjetske zvijezde u glamuroznim kreacijama u većinom crnoj i bijeloj boji
  • Ipak neutralna paleta boja nije spriječila dodatke poput šljokica, perja, 3D ukrasa i drugih detalja da predivno dođu do izražaja

Glamurozna sezona filmskih nagrada se nastavlja pa je tako sinoć u londonskom Royal Festival Hallu održana i 77. dodjela nagrada BAFTA. Dodjeli je prisustvovao i predsjednik BAFTA-e, princ William, a crvenim tepihom prošetale su najveće svjetske zvijezde u većinom elegantnim monokromatskim lookovima s odvažnim detaljima u kojima su prevladavale crna i bijela boja, uz tek pokoju iznimku u crvenoj ili nekoj drugoj nježnijoj nijansi.

U nastavku donosimo neke od najljepših lookova s jučerašnje dodjele!

Lilly Collins

Zvijezda serije 'Emily u Parizu', Lilly Collins na dodjelu je stigla u crnoj baršunastoj haljini brenda Tamara Ralph, koju su krasili voluminozni bijelu puf rukavi u cvjetnim oblicima te dekolte ukrašen cvjetnim uzorkom, točnije srebrnim trodimenzionalnim ružama!

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Lily Collins

Naomi Campbell 

Supermodel je na crveni tepih BAFTA nagrada donijela dramatičnost i glamur svojim odabirom crne Chanel Couture haljine s kapuljačom i prozirnim plaštom ukrašenim volanima.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Naomi Campbell

Florence Pugh

Florence Pugh još jednom je sve zadivila svojim modnim odabirom za crveni tepih, a zvijezda 'Oppenheimera' ovog puta je nosila crno-srebrnu kreaciju Harris Reeda, koja se sastojala od srebrnog korzeta preko crne tkanine, koja se širila prema donjem dijelu.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Florence Pough

Taylor Russell

Taylor Russell na crvenom tepihu pojavila se u po mjeri rađenoj Loewe haljini s efektnim ukrasnim perjem na bokovima i donjem rubu te velikim bočnim prorezima koji su naglasili njenu figuru. Podignuta kosa sav je fokus stavila na predivnu bijelu haljinu.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Taylor Russell

Cate Blanchett

Cate Blanchett bila je jedna od zvijezda koja je izabrala trendy bordo crvenu nijansu za dodjelu BAFTA nagrada, a Cate je ponovno naglasila svoj stav o održivosti, budući da je njena Louis Vuitton haljina bila izrađena od tkanine iz arhivske zalihe ove modne kuće, a krasili su ju i zanimljivi kožni detalji na ovratniku i ramenima. Uz haljinu, Cate je nosila i Louis Vuitton ogrlicu, također djelomično izrađenu od postojećeg materijala, točnije od ogrlice koju je nosila na prošlogodišnjoj dodjeli nagrada BAFTA.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Cate Blanchett

Amy Jackson

Glumica Amy Jackson nosila je svjetlu haljinu u ledeno sivoj nijansi zanimljivog kroja i teksture, s efektnim gornjim dijelom, čiji je dio bio i korzet na koji se nastavio drapirani dio, a zatim i suknja s visokim prorezom na nozi.

 | Autor: Profimedia Profimedia Michelle Keegan, Amy Jackson

Vera Wang

Slavna modna dizajnerica na BAFTA dodjeli nagrada stigla je u crno-bijeloj kreaciji s potpisom vlastitog brenda, Vera Wang Haute, uz kožne rukavice te krznenu stolu u istoj kombinaciji boja.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Vera Wang

Carey Mulligan

Carey Mulligan crvenim tepihom prošetala je u glamuroznoj Christian Dior haljini prepunoj volumena na donjem dijelu, uz dijamantni nakit i tamnocrveni ruž na usnama.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foro: Profimedia, Carey Mulligan

Michelle Keegan

Zvijezda Netflixove hit serije 'Fool Me Once', Michelle Keegan na dodjeli je nosila poprilično strukturiranu kreaciju inspiriranu muškim krojevima. Crno-bijela dugačka haljina imala je široki bijeli ovratnik te velike biserne gumbe, a Michelle ju je kombinirala uz Chanel torbicu te crne dugačke rukavice.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foro: Profimedia, Michelle Keegan

Daisy Edgar-Jones

Glumica je za ovu dodjelu nosila predivnu kreaciju s Guccijevim potpisom u raskošnoj bordo boji, koja se sastojala od haljine s V izrezom i nabrane na struku s detaljem čvora te šljokičastih kratkih hlačica u istoj nijansi koje su provirivale ispod gornjeg dijela.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foro: Profimedia, Daisy Edgar-Jones

Phoebe Dynevor

Glumica iz hit serije 'Bridgerton' na crveni tepih BAFTA nagrada donijela je chic glamur svojom bijelom Louis Vuitton haljinom oko vrata, s dubokim izrezom sprijeda te drapiranom na leđima.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Phoebe Dynevor

Margot Robbie

Margot Robbie za ovogodišnju dodjelu BAFTA nagrada odjenula je Giorgio Armani Privé haljinu u kombinaciji blijedo ružičaste svile i crnog baršuna. Uska haljina imala je srcoliki izrez te ušivene crne svjetlucave ukrase. Uz haljinu, Margot je nosila i dugačke crne rukavice.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Margot Robbie

Sabrina Elba

Supruga Idrisa Elbe na crveni je tepih BAFTE stigla u elegantnoj crnoj haljini sa statement povišenim ovratnikom i dubokim V izrezom, kao i visokim izrezom s prednje strane.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Sabrina Elba

Photo: Profimedia

Komentari 0