Moda
modna platforma Atelier

Atelier Electricity - četvrto izdanje tjedna mode Atelier predstavlja nove kolekcije za jesen/zimu

  • Elektricitet, koji je svojim otkrićem promijenio svijet, simbolično predstavlja središnju ulogu u igri energije i tijela u ovosezonskom izdanju najpoznatijeg tjedna mode u Hrvatskoj -  Atelier ELECTRICITY! 
  • U tri dana, u zagrebačkom Family Mallu vidjet ćemo šest domaćih dizajnera i dvije samostalne revije 
  • Visoko naelektrizirana modna završnica bit će obilježena prvom samostalnom revijom brenda LukA couture na ovoj platformi

Vizualizacija predstavlja prvi korak na putu do inovacija, a održiva budućnost koja dolazi počiva na nedostižnoj prirodi energije i njezinom beskonačnom potencijalu. Elektricitet, koji je svojim otkrićem promijenio svijet, simbolično predstavlja središnju ulogu u igri energije i tijela u ovosezonskom izdanju najpoznatijeg tjedna mode u Hrvatskoj - Atelier ELECTRICITY!

modna platforma Atelier | Autor: Pr Pr Foto: PR

Kad je haute couture u punom jeku, može proizvesti dovoljno energije da svojom koncepcijom osvijetli cijeli grad, a upravo će se to dogoditi od 18. do 20. listopada u zagrebačkom Family Mallu i cijelom svjetlosnom spektru domaćih modnih dizajnera i njihovih kreacija.

modna platforma Atelier | Autor: Pr Pr Foto: PR

U tri dana, zvijezde domaće modne scene, na pistu će donijeti dašak svjetskih trendova. Prvi dan rezerviran je za samostalnu reviju modnog dvojca ELFS koji u skladu sa svojom filozofijom da je moda prvenstveno zabava, a odjeća dio lika kojeg igramo tajanstveno, najavljuju da ovaj put glavnu ulogu preuzima vamp žena koja utjelovljuje sofisticiranu seksepilnost i drskost s naglaskom – „Samouvjerenost je imperativ!“, istaknuo je Ivan Tandarić.

modna platforma Atelier | Autor: Pr Pr Foto: PR

Kako to moda pridonosi koncepciji inovacije i evoluciji u svojoj punoj moći u četvrtak, 19. listopada, predstavit će čak četiri zvijezde domaće modne scene – Martina Herak, Morana Krklec, Jalizé Couture i Varteks. Visoko naelektrizirana modna završnica, u petak 20. listopada, bit će obilježena prvom samostalnom revijom brenda LukA couture na ovoj platformi.

modna platforma Atelier | Autor: Pr Pr Foto: PR

„Riječ je o LukA DISCO couture kolekciji koja je posebna po izboru materijala koje brend ne koristi gotovo nikada, ali u kombinaciji s prepoznatljivim elementima poput perja i šljokica. Kompleksnost se očituje i kroz kolorit, ali i tonsku uklopljenost provučenu kroz disko elemente poput disko kugli, glazbe i vibracija koje ostavljaju vedar dojam uz dozu seksepila i bahatosti. Kolekcija je inspirirana sedamdesetima i početkom osamdesetih u duhu ljubavi i „čagice“, a ovakav se potpis događa samo jednom u životnom vijeku ovakvog brenda“, izjavio je dizajner Luka Grubišić.

modna platforma Atelier | Autor: Pr Pr Foto: PR

Partneri četvrtog izdanja Ateliera su Family Mall, Absolut, Salon Premium, Profokus, Cotril, Mrs. Fogg, Cookie Factory, L’Adria, Opel, Alibi produkcija, Nestiom, poliklinika Binova i Poliklinika za oftalmologiju dr. Ritz.

modna platforma Atelier | Autor: Pr Pr Foto: PR

Više informacija o nadolazećem modnom događanju može se pronaći na službenim kanalima – Facebook i Instagram stranici te YouTube kanalu.

Možda vas zanima Retro kolekcija obuće savršena za jesenski povratak u lude 70-e! Rubrika Moda Moda
Photo: Pr

Komentari 0