Moda 27. veljače 2016.

Asimetrija i kreativni nered: Ovo su najnoviji trendovi u bušenju ušiju

Getty Images.

Njujorška stručnjakinja i jedna od najutjecajnijih trendseterica kada su u pitanju pirsinzi i naušnice, otkriva najnovije trendove iz tog područja

Baš kao kod odjeće ili frizura, trendovi u naušnicama i pirsinzima mijenjaju se iz sezone u sezonu. Sjetite se samo trenda s jednom naušnicom iz osamdesetih ili ringova iz devedesetih. Neki od trendova danas su se vratili, drugi su ostali zaboravljeni u prošlosti, no to ne znači da ih opet nećemo vidjeti u narednih nekoliko godina. A koji trendovi trenutno vladaju, najbolje zna Mari Tash, njujorška profesionalka koja godinama savjetuje superzvijezde, poput Beyonce, Zoe Kravitz i Gwyneth Paltrow te je jedna od najutjecajnijih osoba što se tiče piercing trendova:

1. Nova asimetrija

Asimetrija možda i nije najnoviji trend, no postala je raznolikija no ikad. Izgleda da je u trendu tretirati svaku rupisu na uhu kao zasebnu, što rezultira različitim metalima, kamenčićima i oblicima na jednom uhu, poput malog kreativnog kaosa.

2. Minimalni dijamanti

 

@toknowwear ballin' with our Ball Trinity Threaded Stud. #mariatash #venusbymariatash #traguspiercing #tragusstud

A photo posted by 💎Maria Tash💎 (@venusbymariatash) on

Minijaturni i jedva vidljivi dijamanti i cirkoni na ušima ponovno su in, posebice na neočekivanim i skrivenim dijelovima uha. Kombinirajte ih s ringovima različitih oblika i veličina, čiji se povratak također nazire.

3. Alternativni metali i kamenje

 

Tonight, we're having Apsara on the rocks. 🍸 📷: @rosegoldsf #mariatash #venusbymariatash #daithring #septumring #diamonds

A photo posted by 💎Maria Tash💎 (@venusbymariatash) on

Ružičasto ili bijelo zlato, raznobojni kamenčići i kombinacija svega toga - samo dok je neobično i nesvakidašnje.

Komentari 0