Moda

Apsolutno zaljubljene u Minnie Mouse cipele!

Ako ovo nisu najslađe cipele na svijetu, onda stvarno ne znamo koje jesu... Otkrili smo svoje cipele iz snova i nema šanse da im uspiješ odoljeti!

Inspiriran samim likom Minnie Mouse, poznati talijanski dizajner cipela Oscar Tiye kreirao je kolekciju cipela s neodoljivim detaljima ušiju najpoznatije mišice na svijetu. Ako tražiš savršen par cipela u koji će svi pogledi biti upereni - upravo smo ih pronašli za tebe! Iz daleka, detalj na peti izgleda kao obična mašnica, ali sve prave obožavateljice Disneyja znaju točno o čemu se radi.

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Oscar Tiye Minnie Sandals u zlatnoj (336 eura) i crnoj varijanti (519 eura), farfetch.com

Opcija u Minnie kolekciji zaista ima na pretek. Pronašli smo ih u nekoliko različitih online trgovina poput primjerice Net-a-Portera, Farfetcha i Forwarda, a cijene se kreću od 450 (neke su na sniženju) pa sve do 700 dolara.  

 | Autor: Promo Promo S lijeva na desno: Oscar Tiye Minnie Sandals (333 dolara); Oscar Tiye Bridal Sandals (4 000 kuna), fwrd.com; Oscar Tiye Platforms (334 eura), farfetch.com

Također, u kolekciji se nalazi nekoliko različitih modela koji dolaze u velikoj varijaciji boja i kombinaciji materijala, uključujući brušenu kožu, lak te traper. Osim klasičnih sandala, jako nam se sviđa i model s blok petom te platforme koje su savršene za ljetnu sezonu pred nama. 

 | Autor: Promo Promo Na slici: Oscar Tiye sandale s blok petom u narančastoj (309 eura), crvenoj (649 eura) i crnoj (514 eura) varijanti, farfetch.com; Oscar Tiye Kitten Heel sandale u bijeloj (917 eura), crvenoj (312 eura) i plavoj (957 eura) boji. 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta? 

Photo: Promo

Komentari 0