Moda

Apsolutno su nas oduševili ručno izrađeni XXL broševi domaćeg brenda

  • Iako se početkom godine na TikToku pojavila teorija da ogrlice lagano odlaze u povijest, najveće dizajnerske kuće uvjerile su nas da je situacija zapravo potpuno drugačija
  • Modnim se dodacima danas posvećuje više pažnje no ikad, a sve su poželjniji dramatični, pompozni i nekoliko 'brojeva' preveliki komadi koji će privući pažnju gdje god se pojavili
  • Baš takve savršene modne dodatke pronašli smo u ponudi domaćeg brenda Makadu Art koji stoji iza veličanstvenih cvjetnih broševa

Nekada početkom ove godine TikTok svemirom je poput bombe odjeknula 'teorija ogrlice'. Dovoljno je bilo da neki samoprozvani modni stručnjak baci oko na crveni tepih i snimi nekoliko slavnih ljepotica bez ogrlica da dođe do zaključka kako su ogrlice stvar prošlosti.

 | Autor: Instagram @makaduart Instagram @makaduart Foto: Instagram @makaduart

A da su se svi pobornici ove teorije itekako prevarili, njima samima je, kao i ostatku svijeta, postalo jasno čim su modnim pistama krenule šetati kolekcije za jesen 2023. Schiaparelli i Ferragamo predstavili su izuzetno velike ogrlice koje su više ličile na kakve dragocjenosti izlivene u srebru ili zlatu nego na klasične komade nakita, Coperni je imao zanimljive broševe, a Bottega Veneta je svojim naušnicama u obliku ogromnih zlatnih kapljica izazvao sveopću internetsku histeriju.

Možda vas zanima Brend Cocco oduševio nas je sjajnim, raskošnim broševima punima bisera i kristala. A možemo ih i personalizirati Rubrika Moda Moda

Suma sumarum? Ne samo da ogrlice nisu stvar prošlosti, nego se modnim dodacima općenito posvećuje više pažnje no ikad prije. I ne samo da im se posvećuje sve više pažnje nego su sve poželjniji komadi koji su dramatični, pompozni, nekoliko 'brojeva' preveliki i koji će privući pažnju gdje god se pojavili.

 | Autor: Instagram @antonijamisurasandric Instagram @antonijamisurasandric Foto: Instagram @antonijamisurasandric

A upravo takav, savršen modni dodatak u obliku najpredimezioniranijih broševa koje smo ikada vidjeli, pronašli smo u ponudi domaćeg brenda Makadu Art.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makadu Art (@makaduart)

Latice svijeća složene u raskošne formacije mogu se dodati gotovo svakom komadu odjeće, od haljina i košulja do sakoa, kaputa i balonera, a izgledaju toliko veličanstveno da će i najjednostavniji dizajn u trenu pretvoriti u statement komad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makadu Art (@makaduart)

Ovi divni dodaci izrađuju se od američkog satena po mjeri i željama, a nas su podsjetili na onu famoznu bijelu haljinu Eugenea Alexandera u kojoj je Carrie Bradshaw s osmijehom od uha do uha šetala ulicama New Yorka.

Najcool horoskopski znakovi | Autor: Profimedia Profimedia Najcool horoskopski znakovi

Ne znamo je li upravo kultna bijela haljina sa zlatnim detaljima bila inspiracija broševima s domaćim potpisom, ali uopće ne sumnjamo da bi ih i sama Carrie rado dodala svojim omiljenim kombinacijama. 

Možda vas zanima 3 modna dodatka koja su 'in' ove jeseni i 3 koja slobodno možemo spremiti u ormar Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @makaduart

Komentari 0