Moda

Aplikacije koje nikada nećete poželjeti izbrisati sa svog iPhonea

Ako još niste, krajnje je vrjeme da skinete najpopularnije aplikacije iz 2015. godine...

U 2015. godini nikako nismo ostali uskraćeni za nove i nevjerojatne aplikacije, a ovo su neke od najboljih koje nikada nećete poželjeti izbrisati sa svog iPhonea. 

Periscope

Ova aplikacija dopušta vam da uživo emitirate vlastita videa, a putem nje možete uživo pratiti i različite evente, poput svjetskih modnih revija, na potpuno novi način. Apple je nedavno Periscope proglasio aplikacijom godine, a kako je zaslužila tu titulu, najbolje je da otkrijete sami.

Kardashian i Jenner lifestyle aplikacije

Ove jeseni slavne sestre lansirale su vlastite lifestyle aplikacije, uključujući i prošlotjednu aplikaciju Kourtney Kardashian. Sve aplikacije skidaju se besplatno, ali je potrebno platiti mjesečnu pretplatu od 3 dolara, ako želite primati ekskluzivan sadržaj kojeg ne objavljuju na drugim društvenim mrežama. Najpopularnija među njima je aplikacija Kylie Jenner, no ni ostale sestre nisu daleko iza nje.

Snapchat

Znamo da Snapchat i nije najnovija aplikacija, ali 2015. je bila njena godina. Od lansiranja Discovera u siječnju pregledano je više od 17,000 godina sadržaja. Za one koji nisu upoznati s aplikacijom, Discover je način na koji brendovi mogu dijeliti sadržaj koji također uključuje i editorial. Osim toga, zahvaljujući softveru za prepoznavanje lica, putem Snapchata možete i animirati svoje lice u različitim izrazima, poput dizanja obrve ili otvaranja usta.

Boomerang

Umjesto dodavanja značajki već postojećoj aplikaciji, Instagram je odlučio lansirati potpuno novu aplikaciju. Pomoću Boomeranga možete kreirati jednosekundni, neprestajući GIF, kojeg jednostavno možete podijeliti na Instagramu ili Facebooku. Ovo je još jedan način da se vaše objave istaknu u mnoštvu.

Google Photos

Ovo je aplikacija koja će vas totalno raspametiti i ako ju već niste skinuli, napravite to odmah. Google Photos omogućuje vam da pohranite svoje fotografije, koje aplikacija zatim razvrstava u kategorije, na temelju lokacije, ljudi,... Ne samo da ćete moći jednostavno pregledati sve svoje selfije ili fotografije hrane, već ćete, među ogromnom bazom slika, moći pronaći sve što vam padne na pamet. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0