Moda

Aplikacija koju moraš imati! Sasvim je drukčija i s razlogom je pravi hit među korisnicima

Stigla su ljetna sniženja i idealna je prilika za sastaviti to do listu proizvoda koji nam trebaju, ali i onih koji nam budimo iskreni, možda ne trebaju, ali ih baš žarko želimo. Kad već znamo da nas čeka vrući shopping i otapanje budžeta, divno se utješiti činjenicom da postoji aplikacija koja će nagraditi našu potrošnju i usput nas natjerati da se dobro zabavimo, a možda i osvojimo pozamašan iznos za još malo šopingiranja.

Ovo ljeto preuzmite Arena SPOT aplikaciju, skenirajte račune, dijelite aplikaciju s prijateljima i zaigrajte lov na blago jer vas očekuje osvajanje dodatnih bodova, osvježavajućih sokova ili pak shopping u vrijednosti 100 €.

Za početak, idemo saznati….

Što je Arena SPOT?

Arena SPOT aplikacija prva je loyalty aplikacija za shopping centre u Hrvatskoj, čiji je cilj skupljanje bodova kroz skeniranje računa, Specifičnost programa Arena SPOT u tome je što se bodovi mogu skupljati u gotovo 200 trgovina Arena Centra i Arena Parka. Korisnici Arena SPOT aplikacije dobili su bolje iskustvo shoppinga jer će svakim posjetom Arena Centru moći dobiti bodove vjernosti  i mijenjati ih za atraktivne nagrade.

 | Autor: Arena Centar Arena Centar

Kako se osvajaju bodovi?

Da bi korisnik mogao osvajati bodove, najprije je potrebno preuzeti aplikaciju, kreirati profil i skenirati svoje račune u roku od 48 sati od kupovine u Arena Centru i/ili Arena Parku, prateći upute u aplikaciji. Osim toga, bodovi se mogu osvajati ako korisnik preporuči Arena SPOT prijateljima, ako se prijavi u aplikaciji kada je u Arena Centru, prilikom ocjenjivanja aplikacije ili pak za rođendan.

Broj bodova koji se mogu dobiti u svakom od navedenih slučajeva je dinamičan i navodi se u odjeljku My SPOT. Bodovi istječu ako ih se ne potrošiti u roku od 24 mjeseca od trenutka kada ih se osvoji.

Arena SPOT ima 3 razine: Bronze (ostvaruje se pri rezervaciji), Silver (ostvaruje se prikupljanjem 1500 bodova)  i Gold (ostvaruje se prikupljanjem 3000 bodova). Svaka razina donosi bolje nagrade i benefite za korisnike.

 | Autor: Arena Centar Arena Centar

Kako se iskorištavaju bodovi?

Da bi se iskoristili bodovi, potrebno je odabrati bilo koju od nagrada u odjeljku My SPOT -> Iskoristi bodove i osvoji nagrade.  Odabrana nagrada mora vrijediti manje ili jednako broju bodova u aplikaciji.

Nagrada se podiže na Info pultu Arena Centra. Prije podizanja nagrade, potrebno je izvršiti rezervaciju u aplikaciji te nakon toga korisniku stiže mail s uputama. Osim nagrada, korisnike očekuju i popusti u brojnim modnim i beuaty trgovinama, kao i u gastro sektoru.

Koji benefiti očekuju korisnike?

Popusti u trgovinama iz sektora mode, ljepote i gastronomije kao što su Replay, Ted Baker, Timberland, L`Occitane The Body Shop, Aldo, Converse, CCC, US POLO ASSN., Ciciban, Corids, Froddo, Koko Kids Store i Submarine Burger, Burger King.

 | Autor: Arena Centar Arena Centar

Arena SPOT ima i navigaciju!

Jedna od najvrjednijih posebnosti Arena SPOT aplikacije je i interaktivna navigacija koja korisnicima olakšava kretanje po Arena Centru i jednostavniji pronalazak automobila na parkiralištu.

Lov na blago

Ako se zateknete u Arena Centru ovih dana, svakako krenite u potragu za blagom jer možete osvojiti 100€ na poklon kartici Arena Centra. Igra se igra u Arena SPOT aplikaciji na način da rješavaju zagonetke i skeniraju QR kodovi. Svaka uspješno odigrana igrica nagrađuje se dodatnim bodovima u Arena SPOT aplikaciji, svježim sokom ili pak poklon karticom  Arena Centra u vrijednosti od 100€!

Kako do Arena SPOT aplikacije?

Jednostavno, preuzima se na Google Play Store-u i na App Storeu:

ARENA SPOT, Aplikacije na Google Playu

ARENA SPOT on the App Store (apple.com)

Photo: Arena Centar

Komentari 0