Moda

Antoniji Blaće odlično stoji srednjovjekovna moda

Kada je riječ o retro stilu, najčešće se misli na modu iz druge polovine 20. stoljeća, no voditeljica je otišla "malo" dalje u prošlost i oduševila outfitima

Nakon kratke stanke, Antonija Blaće vratila se na TV ekrane u ulozi voditeljice novog povijesnog reality showa Anno: Ljeta gospodnjeg 925. Kao što mu i samo ime kaže, show nas vraća u daleku prošlost, u vrijeme kralja Tomislava, a simpatična voditeljica odlično se uklopila u 10. stoljeće. Iako srednji vijek slovi kao mračno doba, Antoniji je, u modnom smislu, itekako svanulo, a voditeljica/kraljica u showu je zablistala u spektakularnim outfitima.

 

Njen crni outfit posebno nas je oduševio činjenicom da je slip haljina koju nosi iz Zare, te je uz sitne preinake uklopljena u srednjovjekovni stil. Za predivan plašt od tila zaslužan je domaći modni dvojac eNVy room, koji također potpisuju i raskošni, cvjetni ovratnik. Outfit je dodatno podigla pletenica u obliku krune i 'smokey-eyes'.

 

 

❤️👑

A photo posted by Antonija Blaće (@antonijablace) on

A za ležerniji srednjovjekovni look, Antonija je izabrala dugačku bijelu haljinu u toga stilu preko koje je obukla prsluk, trendy gladijatorice i sve 'začinila' srebenom mini torbicom. 

 

U svakom slučajua, sviđa nam se ovaj "retro" stil voditeljice, a posebno nas je oduševila činjenica da nosi komade koji se trenutno prodaju u high street trgovinama. 

Photo: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

Komentari 0