Moda

Antonija Blaće ove zime obožava modni dvojac ELFS

Omiljeni domaći modni dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica ove su zime apsolutni miljenici fashionistica

Njihovim zimskim kreacijama nije odoljela ni voditeljica Antonija Blaće koja se u hladnim mjesecima odlučila grijati u kaputima i jaknama od različitih materijala, a čija je glavna poveznica ženstvenost. Ako se pita dvojac ELFS, čije kreacije obožavaju brojne poznate dame, ove zime se nose glamur i udobnost u "it" bojama – crvena, bež i klasična crna, ali od ustaljenog mišljenja kako je zimi teško biti odjeven u trendu, a ujedno i toplo, ELFS je svojim kreacijama pokazao upravo suprotno.

 | Autor: ELFS ELFS "Nit vodilja nam je bila napraviti elegantne kreacije, nosive za svaki dan, a da opet u njima žene izgledaju sređeno. Radili smo kapute koji su namijenjeni širokom krugu žena, a Antonija se super uklopila u priču. Ona je mlada i urbana, uzor je mnogima, a zapravo je sasvim normalna djevojka iz susjedstva", kažu iz dvojca ELFS. Antonija pak kaže da se u njihovim kreacijama osjeća i elegantno, ali i sportski.

 | Autor: ELFS ELFS "Super je stvar što, na primjer, s kaputa možete skinuti ovratnik pa se iz elegantnog pretvori u kaput za super sportski imidž, a to je ono što mi često treba“, kaže lijepa voditeljica.

 | Autor: ELFS ELFS  | Autor: ELFS ELFS

Photo: ELFS

Komentari 0