Moda

Answear.LAB ima novu kolekciju 'No shame' - i u njoj stvarno nema mjesta sramu

  • 'No shame' nova je limirirana kolekcija brenda Answear.LAB koja inas poziva da svijetu pokažemo svoju jedinstvenu ljepotu i poručuje da je svako žensko tijelo lijepo i zaslužuje poštovanje
  • Pretočeno u jezik mode, Answear.LAB to govori kroz predivne komade za jesen i zimu, od kaputa i prsluka do košulja i suknji
  • Također, angažirao je i argentinsku ilustratoricu Carolinu Altavillu koja je ukrasila je majice crtežima i sloganima poput  "Embrace every curve", "Love, don't shame" itd. 

Svoju vrijednost ne bismo trebali temeljiti samo na izgledu, ali svijet u kojem živimo nameće nam visoke standarde savršenstva, a prirodan izgled gura u drugi plan. U takvom svijetu pronalaženje načina da prihvatimo sebe baš takve kakvi jesmo nije lagan zadatak, pogotovo onda kada kritike dolaze od ljudi iz naše okoline.

Answear.LAB limitiranom kolekcijom 'No shame' poručuje da je svako žensko tijelo lijepo i zaslužuje poštovanje. Bez obzira na to kako izgledamo, koliko godina imamo ili kakve životne izbore donosimo, brend Answear.LAB smatra da smo jedinstveni i lijepi baš takvi kakvi jesmo.

 | Autor: Answear Answear

Odjevni komadi iz kolekcije 'No shame' izrađeni su od najpoželjnijih materijala za  jesen-zima ezonu. Glavnu ulogu igra koža i to u formi dugih kaputa, elegantnih prsluka, odijela i cipela, kao i čipka koja je utkana u haljine, košulje i suknje. Raznolikost tekstura dodatno ističe crna boja koja je dominantna u ovoj kolekciji, a paleta još uključuje sivu, bijelu, krem i upadljivu fuksiju.

„Umjesto da mu pružimo poštovanje i ljubav, često se sramimo svog tijela. Kreirajući limitiranu kolekciju 'No shame', mislili smo na sve žene koje se bore s nedostatkom samoprihvaćanja, ali i s osudama okoline. Vjerujemo da ćemo javnim govorom potaknuti žene da prihvate sebe, izgrade samopouzdanje i ne osuđuju druge“, objašnjava Agnieszka Pruchnik, direktorica brenda Answear.LAB.

 | Autor: Answear Answear

Da bi dodatno naglasio poruku najnovije kolekcije, Answear.LAB je predstavio seriju majica u suradnji s Carolinom Altavillom, argentinskom ilustratoricom koja živi u Milanu. Ova umjetnica stvara društveno angažirane grafike koje osvajaju srca korisnika društvenih mreža i čitatelja časopisa The Guardian, The Lancet i Just Breathe Magazine.

 | Autor: Answear Answear

Carolina Altavilla ukrasila je majice crtežima koji se odnose na ideju 'No shame' i ilustrirala slogane koji promiču samoprihvaćanje: "Embrace every curve", "Love is blind to body standard", "Love, don't shame", "I love myself for who I am" and "Difference is the most beautiful thing in the world“.

Answear u ponudi ima odjeću, obuću i modne dodatke više od 500 poznatih svjetskih marki, no i svoj vlastiti brend Answear.LAB, koji stvara limirirane kolekcije, a proizvodi su izrađeni od održivih i ekoloških materijala te u suradnji s malim europskim tvornicama i nezavisnim dizajnerima. Answear.LAB modu smatra sjajnim kanalom kojim se mogu komunicirati brojne važne poruke te je aktivizam važan dio brenda.

 | Autor: Answear Answear

Photo: Answear

Komentari 0