Moda
Anson's

Anson's, najveći njemački multibrend za muškarce stigao je u Hrvatsku

  • Zagreb je postao bogatiji za novu modno odredište za muškarce: u Z centru otvoren je Anoson's
  • Riječ je o njemačkom njemački multibrandu iz grupacije Peek & Cloppenburg
  • Našim jačim polovicama na izbor su brendovi Hugo Boss, Boss Black, Tommy Hilfiger, Guess, Polo Ralph Lauren, Joop, Calvin Klein i Tom Tailor

Dolaskom Anson'sa na hrvatsko tržište, domaćoj publici su uz već poznate modne marke Hugo Boss, Boss Black, Tommy Hilfiger, Guess, Polo Ralph Lauren, Joop, Calvin Klein i Tom Tailor predstavljene i neke nove. Na primjer, MC Neal, Christian Berg i Montego Men. Od klasičnog, sportskog do poslovnog stila te brojnih modnih dodataka, sve se nudi na jednom mjestu.

„Od svog osnutka 1989. godine, Anson's je posvećen razvoju muške mode. Naš glavni cilj je pratiti najnovije trendove i omogućiti muškarcima da nam jednom mjestu pronađu modne kombinacije za svaku prigodu“, izjavio je Paul Pörtner, direktor maloprodajnog menadžmenta Peek & Cloppenburga.

Anson's multibrand trgovina za muškarce | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Ova tvrtka za maloprodaju tekstila osnovana 1989. godine u Düsseldorfu. Tvrtka je dio grupacije Peek & Cloppenburg, a s 19 trgovina na 15 lokacija diljem svijeta, najveći je trgovac muške odjeće u Njemačkoj. ANSON’S svojim kupcima nudi moderan izbor prilagođen svakoj dobnoj skupini. Također, Anson’s ima i vlastitu internetsku trgovinu www.ansons.de na kojoj je proširena modna ponuda. Za više informacija posjetite www.ansons.com.

Na svečanom otvaranju trgovine sudjelovali su hrvatski influenceri i pjevači Damir Kedžo i Saša Lozar koji su isprobali najnovije zimske modne trendove, a svi gosti uživali su u bogatom izboru odjeće, degustaciji kave i džina te glazbenom programu.

Anson's multibrand trgovina za muškarce | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus

Photo: Pr/kožne suknje

Komentari 0