Moda

Anne Hathaway isfurala uzorak sezone i podijelila modnu kritiku. Što ti kažeš, je li pogodila ili promašila?

Glumica se na crvenom tepihu pojavila u pomalo neočekivanom izdanju, a mišljenja o njezinom stajlingu su podijeljena...

Kada bismo trebali opisati modni stil glumice Anne Hathaway jednom riječju, to bi zasigurno glasilo ovako - odmjeren. Poznata je po tome da ne robuje trendovima, ali da voli naglasiti ženstvenost i seksepilnost.

Ipak, sinoć smo je na dodjeli Zlatnih globusa imali priliku vidjeti u prilično neočekivanom izdanju. Anne je za tu prigodu izabrala dugu haljinu leopard printa, koji je ove sezone zaludio trendseterice diljem svijeta. Haljinu potpisuje poznati libanonski dizajner Elie Saab, a mišljenja o njoj su podijeljena tako da se Anne našla na listana i najbolje i najgore odjevenih na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Modni kritičari smatraju kako je ova haljina loš izbor za ovakvu prigodu jer je, naprosto, prekičasta. S druge strane, brojni obožavatelji 36-godišnje glumice podržavaju ovaj izbor i mišljenja su da je haljina jako seksi, što zbor velikog v-izreza, što zbog dubokog proreza na nozi. 

Činjenica je da je haljina prilično upadljiva, ali glumica je uz nju odmjereno iskombinirala modne dodatke. Tako je od nakita imala samo zlatne statement naušnice, a u ruci je nosila zlatnu clutch torbicu koju je iskombinirala sa zlatnim sandalama. Anne je odabrala jednostavnu frizuru, a i make-up je bio jednostavan u nude tonovima.

Kako ti ocjenjuješ ukupni dojam ovog stajlinga? 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0